Українці можуть знову побачити останній політ АН-255 "Мрія" - як це можливо
Українці можуть знову побачити останній політ АН-255 "Мрія" - як це можливо

Українці можуть знову побачити останній політ АН-255 "Мрія" - як це можливо

Незважаючи на те, що легендарний літак "Мрія" був знищений російськими окупантами в Гостомелі, два роки тому його дух живе в серцях українців.

На жаль, другого подібного зразка, який міг би злетіти, Україна не має. Однак у Києві відбудеться фото-виставка, присвячена останньому польоту нашої гордості.

Літак АН-225 "Мрія"

Як повідомляє Instagram-сторінка організаторів, в одному зі столичних барів стартує благодійна фотовиставка "Мрія", на якій будуть представлені унікальні знімки з параду до Дня Незалежності 2021 року.

Саме тоді "Мрія" востаннє пролітала над Києвом, залишивши незабутні спогади у серцях мільйонів українців.

Автором цих легендарних фоторобіт є художник Ярослав Шиян, до об'єкту якого потрапили різні українські літаки. Проте особливу увагу фотограф приділив саме останньому польоту Ан-225, представивши 7 вражаючих кадрів.

Кожну фотографію можна придбати на виставці за ціною від 1000 гривень. Весь виторг від продажу піде на підтримку Збройних Сил України, адже захід має благодійний характер.

"Мрія", фото: Instagram

Завітати на виставку можна буде протягом тижня, з 16:00 до 22:00. Це чудова можливість знову згадати той чудовий час. І отримати заряд мотивації, щоби продовжувати допомагати воїнам ЗСУ. Саме вони мають можливість назавжди вигнати окупантів із нашої землі. І можливо, вже в найближчому майбутньому ми знову зможемо спостерігати "Мрію" над українськими містами, якщо держава візьметься за її відновлення.

Источник материала
Поделиться сюжетом