Поліція Рівненщини розслідує загибель жінки в стоматологічній клініці
Поліція Рівненщини розслідує загибель жінки в стоматологічній клініці

Поліція Рівненщини розслідує загибель жінки в стоматологічній клініці


Правоохоронці повідомляють, що після введення седативних препаратів у пацієнтки зупинилося дихання.

Поліція Рівненщини повідомляє було відкрито справу за фактом неналежного виконання професійних обов’язків медиком (ч. 1 ст. 140 ККУ) приватної стоматологічної клініки, де померла 50-річна жінка.

Правоохоронці зазначають, що померлій лікували зуби з використанням знеболювальних препаратів.

У повідомленні поліції зазначається, що надвечір 19 січня до них звернулися медики й повідомили, що на стоматологічному кріслі померла жителька села Здовбиця.

“Після введення седативних препаратів у жінки зупинилося дихання: медики намагалися провести реанімаційні заходи, утім вона померла”, – зазначають правоохоронці. 

У межах кримінального провадження призначено серію експертиз, зокрема й судово-медичну, яка встановить причину смерті жінки.

“Нині проводиться досудове розслідування. Якщо встановлять і доведуть вину певного лікаря, то йому повідомляють про підозру. Після цього матеріали справи скерують до суду”, – повідомила в коментарі УП. Життя речниця поліції Рівненської області Марія Юстицька.

Нагадаємо, на Хмельниччині поліцейські викрили керівника лікарні, який вимагав із засуджених хабарі за надання медичних послуг. 



Теги по теме
полиция Смерть расследование ЧП
Источник материала
Поделиться сюжетом