Таня Пренткович перепросила за відпустку на Мальдівах з бойфрендом: "Імпульсивне рішення"
Таня Пренткович перепросила за відпустку на Мальдівах з бойфрендом: "Імпульсивне рішення"

Таня Пренткович перепросила за відпустку на Мальдівах з бойфрендом: "Імпульсивне рішення"

На тлі скандалу з бойфрендом Таня Пренткович довго зберігала мовчання, хоч у мережі опублікували листування з нею, де її перша реакція на суспільну критику. Тепер блогерка опублікувала новий допис.

Таня Пренткович попросила вибачення за відпустку з чоловіком

Поїздку чоловіка на Мальдіви Таня Пренткович назвала "імпульсивним та необдуманим" рішенням і пояснила, чому вони вирішили це зробити.

Коли в нас, через зміщення дати події у Варшаві, з'явилась можливість провести тиждень разом з дітьми і сім'єю, ми нею скористалися… На жаль, ми не усвідомлювали наслідків цих дій. Ми повністю розуміємо, що зробили помилку і розуміємо масштаб проблеми! Морально ми вчинили неправильно щодо інших людей та сімей і щиро приносимо за це вибачення,
– написала блогерка.


Таня Пренткович з бойфрендом / Фото з інстаграму блогерки

Таня Пренткович додала, що не хотіла б, аби їхній вчинок змусив погано думати про інших волонтерів та бізнеси, що суттєво допомагають країні і часто їздять за кордон.

"Наш вчинок – це лише наша відповідальність і ми ні в якому разі не бажали комусь нашкодити! Висновки зроблено! ми робили і продовжуємо робити все, що від нас залежить для допомоги та підтримки нашої країни", – підсумувала інфлюенсерка.

В інстаграм-сторіз Таня Пренткович також перепросила за комунікацію з користувачкою Валерією, у якій вона посилається на інших чоловіків, які теж їздять за кордон.


Таня Пренткович про скандал / Фото з інстаграм-сторіз

Коротко про скандал, що відбувся

  • Таня Пренткович разом з дітьми та подругою Аліною Френдій певний час тому відправилась на відпочинок на Мальдіви. Днями у мережі з'явилося фото, на якому блогерку сфотографували з чоловіком Андрієм. Мережу збурило те, що він напередодні виїхав з країни як волонтер. Чоловік мав провести благодійний захід у Польщі, а у висновку опинився на Мальдівах.
  • Блогери певний час зберігали мовчання. Допоки Андрій Гонковський сам не вийшов на зв'язок – чоловік підтвердив, що на фото зображений він. Андрій розповів, що справді відпочивав з коханою кілька днів, а потім поїхав у Польщу. Бойфренд Пренткович додав, що, можливо, прийняв неправильне рішення.
  • Першу реакцію Тані на хейт опублікувала підписниця Валерія. У ній блогерка писала, що не обходила закон: вона летіла сама, а чоловік перетнув кордон на законних підставах. На її думку, кенселінгу вона не заслужила, адже нічого не вкрала, веде чесний бізнес і допомагає ЗСУ.
Теги по теме
Скандал
Источник материала
Поделиться сюжетом