"Старий Луцьк" виграв сезонну серію у "Прикарпаття-Говерли" в Суперлізі Favbet
"Старий Луцьк" виграв сезонну серію у "Прикарпаття-Говерли" в Суперлізі Favbet

"Старий Луцьк" виграв сезонну серію у "Прикарпаття-Говерли" в Суперлізі Favbet

"Старий Луцьк" здобув перемогу в матчі регулярного чемпіонату Суперліги Favbet, здолавши в Черкасах "Прикарпаття-Говерлу" – 71:65.

Команда Дмитра Чайковського лідирувала в рахунку протягом всього матчу. Підопічні Євгена Мурзіна декілька разів наздоганяли суперника, але жодного разу не виходили вперед.

"Говерла" припустилася 24 втрат, а "Старий Луцьк", граючи ширшою ротацією, мав перевагу на підбираннях, краще атакував з гри та виграв протистояння в трисекундній.

У "Говерли" варто відзначити найкращий матч в кар’єрі від центрового Степана Лесика, у якого 31 очко та 11 підбирань в активі (РЕ 38). Бігмен продемонстрував третій кращий показник результативності в сезоні серед українських гравців, а також третій кращий показник ефективності серед усіх гравців чемпіонату.

А MVP гри став захисник "Старого Луцька" Маркіс Джексон, у якого 18 очок, 9 перехоплень, 7 підбирань та 6 передач в активі (РЕ 31). Американець встановив новий рекорд сезону за перехопленням.

"Говерла" програла всі три матчі в Черкасах, а "Старий Луцьк" завершив тиждень із двома перемогами в трьох зустрічах, вигравши у команди з Івано-Франківська сезонну серію.

Суперліга. Регулярний чемпіонат

Черкаси, ПС "Будівельник"

"Прикарпаття-Говерла" – "Старий Луцьк" – 65:71 (17:26, 18:11, 15:17, 15:17)

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом