Суд відправив під арешт чоловіка, який вистрілив по будинку з РПГ у Кривому Розі
Суд відправив під арешт чоловіка, який вистрілив по будинку з РПГ у Кривому Розі

Суд відправив під арешт чоловіка, який вистрілив по будинку з РПГ у Кривому Розі

У п'ятницю, 26 січня, суд обрав запобіжний захід чоловікові, який напередодні вистрілив з гранатомета в багатоповерхівку в Кривому Розі. Підозрюваний у хуліганстві перебуватиме під вартою. Про це повідомляє сайт поліції Дніпропетровської області.

- Криміналісти спільно з вибухотехніками за допомогою технічних засобів криміналістичної лабораторії оглянули місце злочину та вилучили фрагменти вибухового пристрою, встановили передбачуване місце пострілу. Службовий собака – німецька вівчарка Вайс слідами привела з вулиці до сусіднього будинку, де підозрюваний залишив відстріляний гранатомет, - розповіли правоохоронці.

У поліції також додали, що 25 січня слідчі повідомили зловмисника про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Розслідування ще продовжується.

  • Рано вранці 25 січня до поліції надійшло повідомлення про вибух у багатоповерховому будинку на території Тернівського району міста. Попередньо, перебуваючи на вулиці, невідомий потрапив до будинку із РПГ. Внаслідок вибуху пошкодження отримали кілька квартир.
  • На початку місяця РФ обстріляла Кривий Ріг, внаслідок обстрілу було пошкоджено торговий центр та понад двадцять приватних будинків. Чотири особи отримали поранення різного ступеня тяжкості, одна жінка загинула.
Теги по теме
Суд стрельба
Источник материала
Поделиться сюжетом