19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Жінка подала на розлучення з чоловіком після незапланованої весільної подорожі
Жінка подала на розлучення з чоловіком після незапланованої весільної подорожі

Жінка подала на розлучення з чоловіком після незапланованої весільної подорожі

Новоспечена дружина після повернення додому заявила, що її чоловік більше дбав про членів своєї сім'ї, ніж про неї. Водночас чоловік заявив, що обраниця просто роздмухує з мухи слона.

Жінка з міста Бхопал штату Мадг'я-Прадеш (Індія) подала на розлучення з чоловіком лише через вісім місяців після весілля, оскільки чоловік обіцяв їй медовий місяць на Гоа чи за кордоном, але натомість повіз її в одне зі стародавніх міст країни. Про це пише NDTV.

Заява про розлучення була подана жінкою до суду у сімейних справах, де пара пройшла консультацію. Імена подружжя не розголошуються.

Консультант із суду у шлюбних справах Шаїл Авасті розповів місцевим ЗМІ, що пара одружилася в травні минулого року і обидва працюють ІТ-фахівцями. У своїй заяві про розлучення жінка вказала, що вони обидва добре заробляють, а отже, поїздка за кордон на медовий місяць не є для них великою проблемою.

Читайте також:

"Ідеальна дівчина", створена за допомогою ШІ, заробляє $30 тисяч на місяць

Схожі, як дві краплі води, сестри зустрічаються з братами-близнюками

Жінка розлучилася з чоловіком через 48 годин після весілля

Попри відсутність фінансових труднощів, чоловік жінки відмовився везти її за кордон і наполіг на відвідуванні одного з місць у самій Індії. Він заявив, що має піклуватися про своїх батьків, після чого пара погодилася провести медовий місяць на Гоа або в Південній Індії. Однак пізніше він забронював квитки в Айодг'ю і Варанасі, не попередивши дружину. Чоловік повідомив своїй дружині про зміну планів лише за день до поїздки, сказавши, що вони їдуть у стародавнє місто, оскільки його мати хотіла побувати там перед церемонією освячення храму Рам Мандіра.

Ілюстративне фото
Фото: NDTV

Тоді жінка не стала заперечувати проти поїздки й погодилася. Однак після повернення вони сильно посварилися, і 19 січня справа дійшла до сімейного суду в Бхопалі. У своїй заяві вона також стверджувала, що її чоловік більше дбав про членів своєї сім'ї, ніж про неї. Водночас її чоловік заявив, що його дружина просто роздмухує з мухи слона.

Наразі пара проходить консультацію в суді у сімейних справах Бхопала.

Читайте також:

Художниця з Іспанії вирішила вийти заміж за голограму

18-річна дівчина розповіла про стосунки з 60-річним чоловіком

Дівчина побувала в рідному місті нареченого і дізналася страшну правду про нього

Теги по теме
отдых
Источник материала
Поделиться сюжетом