На Закарпатті врятували ухилянта, який намагався доплисти до Угорщини
На Закарпатті врятували ухилянта, який намагався доплисти до Угорщини

На Закарпатті врятували ухилянта, який намагався доплисти до Угорщини


Житель Рівненщини приїхав на Закарпаття, аби через Тису потрапити в Угорщину. Однак не врахував, що річка є небезпечною.


На Закарпатті прикордонники виявили у річці Тиса чоловіка, який потребував допомоги. Про це пресслужба ДПСУ в суботу, 27 січня.
 
“Мокрому та знесиленому, який не мав вже сил самостійно вибратися з води, прикордонники допомогли вийти на берег та доставили у підрозділ, де дали змогу зігрітись та напоїли гарячим чаєм”, – йдеться в повідомленні. 
 
У ході розмови з врятованим стало відомо, що чоловік проживає на Рівненщини. 28-річний “дайвер” розповів, що приїхав на Закарпаття, аби через Тису потрапити в Угорщину. Однак не врахував, що річка є досить небезпечною і можна загинути.
 
Чоловік самостійно проклав маршрут до Угорщини за допомогою навігаційного додатка.
“Однак він не врахував, що Тиса досить небезпечна. Стрімка течія збила його з ніг та понесла у невідомому напрямку. Все, що зміг зробити молодик, – вхопитися за гілля на березі річки та викликати рятувальні служби”, – розповіли прикордонники.


Нагадаємо, раніше біля кордону з Угорщиною прикордонники затримали чотирьох чоловіків з гумовим човном. Закарпатські прикордонники також затримали 17 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон з Румунією та Угорщиною.



Теги по теме
Закарпатье
Источник материала
loader