20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дочка вбитої жінки особисто зустрілася з убивцею і поцілувала його
Дочка вбитої жінки особисто зустрілася з убивцею і поцілувала його

Дочка вбитої жінки особисто зустрілася з убивцею і поцілувала його

Вона приїхала до нього довідатися, де поховано рештки її матері.

Жінка, матір якої загинула, зустріла чоловіка, який її вбив, і поцілувала його в обидві щоки під час їхньої емоційної зустрічі.

Про це пише Daily Star.

Даянн Маккей вирушила на Трінідад, щоб зустрітися із вбивцею Нізамодіном Хосейном, який відсидів 20 років за ґратами у британській в'язниці за викрадення та вбивство Мюріел Маккей. Даянн вирушила до нього, щоб запросити додаткову інформацію про останні хвилини життя своєї матері.

Подолавши майже 6500 км, 84-річна Маккей зустрілася з убивцею Хосейном і сказала: "Привіт, це я, Даянн. Я пройшла весь цей шлях, щоб побачити вас". Потім вона поцілувала чоловіка в обличчя.

Було чути, як Хосейн відповів: "Дякую, благословить вас Господь. Радий вас бачити", перш ніж відповісти на поцілунок.

Пара зустрілася разом із сином Даянн Марком Даєром, щоб обговорити деталі похмурого вбивства Мюріел Маккей 1969 року. Хосейн та його старший брат Артур тримали Мюріел з метою викупу на своїй покинутій фермі у Гартфордширі.

Вимагаючи мільйон фунтів стерлінгів, брати вважали, що викрали дружину Руперта Мердока, який купив таблоїд The Sun.

Але дует випадково націлився на керівника газети Аліка Маккея, викравши Мюріел і прийнявши її за дружину австралійського магната Мердока. Хосейн каже, що вони зрозуміли, що схопили не ту жінку, невдовзі після того, як заштовхали її до багажника свого Volvo.

Даянн Маккей сказала про цю емоційну зустріч: "Я думаю, вам потрібно побачити в Нізамі молоду людину, яка вчинила злочин, а не цього кумедного старого. Ви маєте побачити все це наскрізь. Він був молодий і перебував під сильним впливом свого брата, який був жахливою людиною. Нізам нещодавно прибув до Британії і нікого не знав. Він виконав те, що сказав йому зробити брат".

Відтоді Хосейн розкрив місце упокою тіла Мюріел за допомогою серії відео та дзвінків між убивцею та Даянн, мета яких – спробувати знайти місце упокою її матері, яку вона сподівається поховати належним чином.

Хосейн розповів їй, що Мюріел знепритомніла і померла, коли дивилася телепередачу про її скорботну сім'ю, коли вони зверталися з проханням повідомити про її місцеперебування. "Я запанікував", - сказав Хосейн, який стверджував, що пізніше виніс її тіло назовні, через ворота і повернув ліворуч за сарай до огорожі чи живоплоту. "За пів метра від огорожі — ось де тіло".

Читайте провідні новини дня:

  • “Кожен день на війні важчий за попередній”: командир штурмової роти дав прогноз на 2024 рік
  • Відстрочка від мобілізації: повний перелік тих, хто може отримати її в лютому 2024 року
  • Загадкова хвороба "Х": інфекціоністка Ольга Голубовська розповіла про нову світову загрозу

Хосейн запропонував показати місце сім'ї особисто, але міністерство внутрішніх справ відмовилося скасувати його наказ про депортацію.

Источник материала
Поделиться сюжетом