У СБУ заявили, що серед клієнтів наркодилерів були деякі співробітники Bihus.Info
У СБУ заявили, що серед клієнтів наркодилерів були деякі співробітники Bihus.Info

У СБУ заявили, що серед клієнтів наркодилерів були деякі співробітники Bihus.Info

У списку клієнтів наркодилерів, які постачали наркотики громадянам, опинилися деякі співробітники Bihus.Info. Про це повідомили у Службі безпеки України.

- У кримінальному провадженні фігурувала одна з операторів із незаконного провадження, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збуту наркотиків, - йдеться у повідомленні.

СБУ порушила кримінальне провадження за ст. 359 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, збут або використання спеціальних засобів отримання інформації). Також було ухвалено прийняті відповідні кадрові рішення щодо Департаменту захисту національної державності.

У СБУ наголосили, що незалежні ЗМІ є невід'ємними для демократії, і дії окремих осіб не повинні підривати довіру до них.

  • 18 січня заступник головного редактора проекту Аліса Юрченко припустив, що камери в заміському комплексі, де проходив новорічний корпоратив у журналістів, найімовірніше раніше встановили попередні орендарі.
  • 16 січня на сайті " Народної правди " було опубліковано відео, на якому журналісти видання Bihus.Info на новорічному корпоративі вживають наркотики.
  • 15 січня відбулося розслідування від Bihus.Info про компанію "Медіатека" нардепа від "Слуга народу" Олександра Мариковського, яка використала бюджетні кошти для створення медіазвітів, що аналізують згадки про високопосадовців у ЗМІ для Офісу президента та Кабінету міністрів.
Теги по теме
Наркотики Журналисты
Источник материала
Поделиться сюжетом