Офіційним транслятором матчів збірної України з хокею стане «Суспільне Спорт»
Офіційним транслятором матчів збірної України з хокею стане «Суспільне Спорт»

Офіційним транслятором матчів збірної України з хокею стане «Суспільне Спорт»

Матчі збірної України з хокею у відборі на Олімпійські ігри-2026 та на Чемпіонаті світу-2024 транслюватимуться на телеканалі та сайті «Суспільне Спорт».

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

З 8 лютого розпочинається груповий етап Олімпійської кваліфікації для збірної України.Суперниками України по групі J є збірні Естонії, Республіки Кореї та Польщі. До наступного раунду відбору пройде команда-переможниця групи. Всі поєдинки відбуватимуться у Польщі.

З 27 квітня по 3 травня триватиме Чемпіонат світу у Литві (дивізіон I, група B).Українці зіграють проти збірних Литви, Естонії, Китаю, Нідерландів та Іспанії. Команда, що посяде перше місце у групі, на наступному Чемпіонаті світу виступатиме у групі A дивізіону I. 

У коментарі для «Детектора медіа» шефредактор «Суспільне Спорт» Олексій Мандзій зазначив, що трансляція матчів збірної України є важливою складовою мультимедійної платформи.

«Ми показуємо жіночу збірну з футболу, молодіжну та національну чоловічу збірну з футболу, волейбольні збірні, тепер до цього переліку додається хокейна збірна України. На телеканалі та сайті ми покажемо найважливіші поєдинки національної команди з хокею цьогоріч – відбір на Олімпійські ігри-2026 та Чемпіонат світу. Окрім матчів збірної, ми вже показуємо поєдинки Чемпіонату України, а також транслювали матчі молодіжного чемпіонату світу за участю України. Тож, хокею на «Суспільне Спорт» буде багато, й ми раді, що нам вдається якісно й кількісно збільшувати нашу контетну пропозицію. А разом з тим й залучати ширшу глядацьку аудиторію», - зазначив Олексій Мандзій.

У жовтні 2023 року Олексій Мандзій став членом Європейської мовної спілки. Коментуючи подію, він сказав, що для нього це можливість глибше інтегруватись у велику спортивну спільноту, разом визначати пріоритети і працювати над трендами.

Фото: Суспільне

Читайте також
Змагання з дзюдо і Гран-прі світової серії транслюватиме «Суспільне Спорт»
Зимові юнацькі Олімпійські ігри 2024 транслюватиме «Суспільне Спорт»
Найпопулярніші тексти року про Суспільне на «Детекторі медіа»: «Євробачення», радіодиктант і спорт
29 листопада відбудеться запуск телеканалу «Суспільне Спорт»
Олексій Мандзій став членом спортивного комітету ЄМС
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
Долучитись
Теги по теме
Спорт
Источник материала
loader
loader