Універсальні жіночі спортивні штани для вашого стилю
Універсальні жіночі спортивні штани для вашого стилю

Універсальні жіночі спортивні штани для вашого стилю

Спортивний одяг відіграє важливу роль у житті сучасної жінки. Одним зі знакових елементів жіночого гардероба є жіночі спортивні штани, адже вони пропонують не тільки стильний зовнішній вигляд, але й важливі функціональні переваги:

  1. Виготовляються з еластичних матеріалів та мають здатність “дихати”. Це можуть бути бавовняні, спеціальні синтетичні або змішані волокна, які дозволяють вільно рухатися та виводять вологу від тіла.

  2. Різномаїття крою дозволяє обирати той силует, який відповідає вашим вподобанням та вимогам: широкі, прямі, завужені; високі, середні, низькі посадки.

  3. Інноваційність. В залежності від ваших потреб, жіночі спортивні штани можуть мати спеціальні технологічні рішення, які, наприклад, нададуть вам оптимальний теплообмін чи терморегуляцію, що дозволить уникнути перегріву під час навантажень.

  4. Універсальність дизайну дає змогу їх комбінувати з іншими спортивними та повсякденними елементами одягу.

Лінійки New Balance

  • Essentials – орієнтована на базовий універсальний спортивний одяг для жінок. Виконані у вільному конічному крої та легкої бавовняної тканини для повсякденного стилю або активного відпочинку. Зверніть увагу на популярні моделі Varsity та Brushed – вони додадуть рухливості та підкреслять ваш індивідуальний стиль.

  • Лінія Performance фокусується на використанні технічних матеріалів, що покращують вивід вологи, регулюють тепловий режим чи підтримують м'язи. Теплі Relentless у матеріалі NB Heat чудово доповнять ваш образ для тренувань в холодних умовах. Ця технологія направлена на відмінне збереження тепла та дуже швидко сохне.

  • Athletics спроєктована для спеціальних видів спорту, таких як біг, фітнес чи інші активні види занять й покликана задовольнити ваші високі вимоги. Має покращену оптимізацію для витривалості, забезпечуючи оптимальний баланс між затишком та підтримкою. Такі зручні моделі як Linear, Remastered, Fashion у стильному мінімалістичному дизайні, дають змогу легко переходити від тренувань до повсякденного використання.

Загальною метою цих лінійок є задоволення різних потреб спортсменок, надання оптимального комфорту і підтримки під час різних видів фізичної активності, а також створення стильного та модного образу.

Комфортні брюки унісекс Uni-ssentials з махрового French Terry мають середню інклюзивну посадку трохи нижче талії для легкого руху. Обирайте цю модель для себе та свого партнера для неймовірного family look.

Де купити?

В офіційному інтернет-магазині Нью Беланс ви зможете легко обрати для себе жіночі спортивні штани зі зручною доставкою по всій Україні. Насолоджуйтесь онлайн-шопінгом!

Источник материала
loader
loader