13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Частину українців звільнили від податку: хто зможе заощадити
Частину українців звільнили від податку: хто зможе заощадити

Частину українців звільнили від податку: хто зможе заощадити

Українців, яким окупанти зруйнували житло, хочуть звільнити від обов'язкового збору до Пенсійного Фонду. Людей обурює, що вони залишились без даху над головою і не маючи фінансової можливості, змушені робити відрахування на користь держави.

Про це написала у своєму Telegram-каналі голова комітету ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олена Шуляк.

Нерухомість, скріншот: Youtube

Під час оформлення нерухомості за угодою купівлі-продажу, українці мають сплатити 1% від вартості майна до Пенсійного Фонду.

Цей збір обурює людей, які залишились без нічого і ще й мають платити державі.

"Цей збір по суті, не критичний для наповнення Пенсійного фонду, але все ж негативно сприймається громадянами, які часто просто не мають грошей і не розуміють, чому, якщо їхнє житло руйнує агресор, а держава вимагає збір", — йдеться у повідомленні.

Податок на нерухомість, кадр з відео

Зазначається, що у найближчий час будуть працювати змінами у законах, щоб люди, які здійснюють операції, що стосуються саме житлових сертифікатів, більше не сплачували цей 1% до Пенсійного фонду.

Нові правила не будуть стосуватися продавця нерухомості, який повинен буде сплатити усі податки і збори, включно із військовим збором.

"Людей, які зараз залишилися без нічого, варто позбавити додаткових фінансових обтяжень. Так буде чесно", – додає Шуляк.

Раніше на порталі Знай інформували, Дмитро Силкін розповів про вплив кредитів на розвиток малого та середнього бізнесу

Також наш портал повідомляв, Avon фінансує вбивства українців: компанія дає призи, премії і відпустки росіянам

Источник материала
Поделиться сюжетом