19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Після бійки в селі Космач поліція відкрила кримінальну справу
Після бійки в селі Космач поліція відкрила кримінальну справу

Після бійки в селі Космач поліція відкрила кримінальну справу

Прикарпатські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею хуліганство, вчинене групою осіб після подій у селі Космач. Там сотні людей самовільно перекрили місцеву дорогу та не пропускали транспортні засоби, думаючи, що ті приїхали здавати їхніх чоловіків у ТЦК. Внаслідок бійки постраждали дві жінки та неповнолітня дитина. Про це пише прес-служба поліції регіону.

– На лінію 102 надійшло повідомлення про конфлікт за участю місцевих мешканців у селі Космач, Косівського району. Близько ста людей самовільно перекрили місцеву дорогу та не пропускали транспортні засоби. Між громадянами сталися сутички. На місце негайно виїхали правоохоронці. Невдовзі з місцевої лікарні на лінію "102" надійшло повідомлення про звернення за медичною допомогою від двох жінок та неповнолітньої дитини, - розповіли в поліції.

Правоохоронці також додали, що лікарі діагностували у 6-річної дівчинки забій м'яких тканин носа. А у її 24-річної матері медики виявили ймовірну закриту черепно-мозкову травму.

За інформацією поліції, мешканці села отримали неправдиву інформацію про те, що в їхньому селі забиратимуть на фронт чоловіків. В одному з авто їхала із сусіднього села потерпіла з дочкою. Вона написала в мережі, що її зупинив натовп розлютованих жінок. Жителі Космача смикали жінку, стукали по машині, а одна навіть ударила дитину. Згодом з'ясувалося, що люди просто сплутали машину, на яку мали напасти. Нині дитина та дві жінки у лікарні.

  • У селі Космач Івано-Франківської області стався конфлікт із представниками військкомату. Близько сотні жінок самовільно перекрили дорогу, дізнавшись про прибуття до їхнього населеного пункту працівників ТЦК та СП.
  • У Тернополісудитимуть співробітників ТЦК за знущання з мобілізованих. Вони насильно заштовхали чоловіка в автомобіль, завдаючи при цьому ударів, і доставили до приміщення ТЦК. Згодом його та ще одного мобілізованого військові побили у приміщенні військкомату.
Теги по теме
полиция Ивано-Франковск
Источник материала
Поделиться сюжетом