19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Відправили до бригади Лють: полк спецпризначенців з Дніпра розформували
Відправили до бригади Лють: полк спецпризначенців з Дніпра розформували

Відправили до бригади Лють: полк спецпризначенців з Дніпра розформували

Керівництво Національної поліції ухвалило рішення про розформування полку особливого призначення Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області та переведення усіх спецпризначенців до штурмової бригади Лють.

Про це заявив заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич.

За його словами, від початку повномасштабної війни поліціянти різних служб, зокрема підрозділів особливого призначення з усієї України стали до оборони держави.

Зараз дивляться

– Тому, реагуючи на одиничний та неприпустимий факт, що мав місце у Дніпропетровській області, керівництвом Національної поліції ухвалено рішення про розформування полку особливого призначення ГУНП в Дніпропетровській області, та всі спецпризначенці будуть переведені до штурмової бригади Національної поліції Лють в порядку ст. 65 Закону України Про Національну поліцію України, – наголосив Фацевич.

Він також зауважив, що такого полку спецпризначенців більше не існуватиме, хоча можливе формування рот для виконання окремих обов’язків.

Тих поліціянтів, які будуть відмовлятися йти до бригади Лють, звільнятимуть із врученням повісток, заявив Олександр Фацевич.

Источник материала
Поделиться сюжетом