19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Дніпрі розформували полк особливого призначення Нацполіції: їх переводять в підрозділ "Лють"
У Дніпрі розформували полк особливого призначення Нацполіції: їх переводять в підрозділ "Лють"

У Дніпрі розформували полк особливого призначення Нацполіції: їх переводять в підрозділ "Лють"

Від початку війни всі поліцейські отримали низку додаткових функцій.

У Дніпрірозформували підрозділ особливого призначення Нацполіції області. Всі спецпризначенці будуть переведені до штурмової бригади “Лють”. 

Про це повідомив заступник голови Нацполіції області Олександр Фацевич.

За його словами, від початку повномасштабної війни поліцейські різних служб, зокрема - і підрозділів особливого призначення всіх областей України, встали до оборони та захисту держави. 

“Тому, реагуючи на одиничний та неприпустимий факт, що мав місце у Дніпропетровській області, керівництвом Національної поліції прийняте рішення про розформування полку особливого призначення ГУНП в Дніпропетровській області, та всі спецпризначенці будуть переведені до штурмової бригади Національної поліції “Лють” в порядку ст. 65 Закону України “Про Національну поліцію України”, - розповів Олександр Фацевич.

Він також додав, що від початку війни всі поліцейські отримали низку додаткових функцій. З першого дня вони ведуть службу у посиленому режимі та працюють у складі Сил безпеки та оборони.

“Евакуюють людей, розбирають завали, розслідують воєнні злочини, захищають безпеку громадян та правопорядок всередині країни, але саме спецпризначенці стали міцною основою у боротьбі з ворогом. Поліцейські особливого призначення з різних регіонів, як і поліцейські інших підрозділів, у складі бригади “Лють”, а також зведених загонів щоденно боронять Україну та залишаються вірними Присязі на вірність українському народу”, - підкреслив Фацевич.

Источник материала
Поделиться сюжетом