Розсекречено "вбивцю" Samsung S24 Ultra та iPhone 16 Pro від Xiaomi
Розсекречено "вбивцю" Samsung S24 Ultra та iPhone 16 Pro від Xiaomi

Розсекречено "вбивцю" Samsung S24 Ultra та iPhone 16 Pro від Xiaomi

Наприкінці жовтня дебютували флагманські Xiaomi 14 і Xiaomi 14 Pro, що стали найбільш навороченими гаджетами китайського бренду. Однак техногігант вже готує прем'єру нового представника лінійки під назвою Ultra, який буде конкурувати з Samsung S24 Ultra і iPhone 16 Pro.

Смартфон повинні офіційно представити на виставці MWC 2024, яка пройде в кінці лютого. А інсайдери вже опублікували практично всі характеристики майбутнього флагманського смартфона і навіть показали дизайн.

Характеристики Xiaomi 14 Ultra: 

  • Дисплей: 6,73", AMOLED LTPO, QHD+, частота оновлення 120 Гц 

  • Процесор: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
  • Камери: 50 Мп (основна), 50 Мп (ширококутна), 50 Мп (телеоб'єктив), 50 Мп (телеоб'єктив); 32 Мп (Селфі)
  • Акумулятор: 5300 маг, дротова зарядка потужністю 90 Вт 
  • Додатково: водозахист IP68, ШІ-функції, накопичувач на 1 ТБ і операційна система HyperOS на основі Android 14.

Xiaomi 14 Ultra має бути доволі унікальним камерофоном. Окрім двох телеоб'єктивів, компанія встановить підекранну фронтальну камеру. Точніше, у смартфона буде дві версії: зі звичайним селфі-сенсором і "невидимим". А ще буде використовуватися оптика від Leica. 

Виглядати Xiaomi 14 Ultra повинен так: 

Очікується, що Xiaomi 14 Ultra дебютує разом із глобальними версіями Xiaomi 14. Також в ході виставки буде представлено планшет Xiaomi Pad 7.

Додамо, що попередника Xiaomi 13 Ultra анонсували у квітні 2023. На тлі конкурентів він виділяється "горбатим" корпусом з покриттям з екошкіри і набором камер. Також на момент виходу флагман міг похвалитися найяскравішим екраном на ринку.

Xiaomi почала 2024 рік, представивши свій найдешевший смартфоні доступний монітор для геймерів на 34 дюйми. А ще в асортименті компанії з'явився найдешевший роутер з підтримкою Wi-Fi 7.

Теги по теме
Xiaomi
Источник материала
Поделиться сюжетом