Джентльмени від Гая Річі: Netflix оголосив, коли чекати премʼєру нового шоу
Джентльмени від Гая Річі: Netflix оголосив, коли чекати премʼєру нового шоу

Джентльмени від Гая Річі: Netflix оголосив, коли чекати премʼєру нового шоу

Netflix показав офіційний тизер до серіалу від Гая Річі Джентльмени (The Gentlemen) і розкрив дату виходу серіалу. Нове драматичне шоу створене за мотивами однойменної кримінальної комедії 2019 року, де зіграли Метью МакКонагі, Колін Фаррелл та Гʼю Грант.

Джентльмени – що відомо про сюжет та дату виходу

Відомо, що історія розповість нам про хлопця на ім’я Едді Галстеда, який отримав спадок від свого батька. Головний герой з’ясовує, що його нова нерухомість – найбільша ферма з вирощування конопель у Європі, тож Едді доведеться добряче постаратися, аби бізнес розвивався, нехай і за межами закону.

Зараз дивляться

13 лютого Netflix опублікував дату виходу серіалу – прем’єра Джентельменів відбудеться 7 березня. Напередодні Міжнародного жіночого дня глядачі побачать історію, яка за словами самого Гая Річі, жодним чином не пов’язана з сюжетом однойменної картини. Утім, те, що відбуватиметься на екрані, буде з того ж всесвіту, що й події у фільмі.

Серіал Джентльмени – що відомо про акторський склад

Головна роль у шоу дісталася Тео Джеймсу, що знайомий українському глядачу за фільмом Дивергент. Також у серіалі зіграють Кая Скоделаріо, Джанкарло Еспозіто, добре відомий за фільмами Гая Річі Вінні Джонс, Джоелі Річардсон, Пітер Серафінович і Деніел Інгс. До речі, Гай Річі виступив шоураннером, сценаристом і продюсером серіалу, і він також зняв два перші епізоди. Очікується, що своїми діалогами і постановками сцен проєкт зможе завоювати серця глядачів з перших серій.

До дати виходу, 13 лютого стримінгова платформа опублікувала постери, на яких зображені всі ключові персонажі серіалу.

Фанати режисера вже гадають, чи побачать у шоу від Netflix акторів з оригінальної картини. Вони вважають, що з таким творцем у серіалу є всі шанси стати не просто успішним, а культовим.

Втім, багато кіноманів в очікуванні ще одного цікавого проекту від голлівудських сценаристів – у лютому і показав трейлер картини. Очікується, що продовження з’явиться в кінотеатрах 25 липня 2024 року.

Теги по теме
Netflix
Источник материала
Поделиться сюжетом