Посміховисько: чемпіон ОІ з РФ заявив, що росіяни "рабами ніколи не будуть", і закликав їх "терпіти та чекати"
Посміховисько: чемпіон ОІ з РФ заявив, що росіяни "рабами ніколи не будуть", і закликав їх "терпіти та чекати"

Посміховисько: чемпіон ОІ з РФ заявив, що росіяни "рабами ніколи не будуть", і закликав їх "терпіти та чекати"

Дворазовий олімпійський чемпіон Олександр Кожевніков видав феєричну за своєю логікою маячню про нове усунення Росії від міжнародних хокейних змагань. Колишній нападник збірної СРСР назвав це рішення політичним, а також зі словами "ми рабами ніколи не будемо" закликав співвітчизників "терпіти та чекати" на зняття санкцій.

Про це Кожевніков, який став довіреною особою диктатора Володимира Путіна на так званих виборах президента навесні нинішнього року, заявив в інтерв'ю пропагандистському інформаційному агентству "Р-Спорт". Переможець Ігор у Сараєво-84 та Калгарі-88 образив керівників Міжнародної федерації хокею (IIHF), обізвавши їх негідниками, які упереджено ставляться до представників країни-агресорки.

"Нам треба терпіти та чекати. Це рішення – чиста політика, чиста змова. Вони негідники. Вони змішали все найчистіше, що було у спорті, із політикою. Те, що вони закладали в основах розвитку спорту, самі вже й порушили. Але ми рабами ніколи не будемо, це не в крові російського народу. Тож нам подітися нікуди – ми переможемо", – сказав у патріотичному угарі Кожевніков.

Ці слова викликали напад сміху у читачів порталу Sports.ru. Вони вказали на нелогічність слів колишнього хокеїста. "Терпіти і чекати – власне і є рабський стан", "Зараз розглядається включення девізу "терпіти і чекати" до конституції РФ. Це одна з основ влади в Росії", "Ми рабами не будемо, але треба терпіти і чекати", "Зупиніть мій ор, зара задихнуся", – пишуть у коментарях.

Раніше колишній російський хокеїст Даніс Заріпов назвав призначення довіреною особою Володимира Путіна на "виборах-2024" головним досягненням кар'єри.

Як повідомляв OBOZ.UA, відомий хокейний тренер Андрій Назаров у патріотичному угарі видав чергову абсурдну думку про велич Росії, якої нібито заздрять у європейських країнах.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом