Плачемо і сміємось. Оля Полякова перевтілилась у Фредді Мерк'юрі для кліпу на пісню «Щоб не плакати, я сміюсь»
Плачемо і сміємось. Оля Полякова перевтілилась у Фредді Мерк'юрі для кліпу на пісню «Щоб не плакати, я сміюсь»

Плачемо і сміємось. Оля Полякова перевтілилась у Фредді Мерк'юрі для кліпу на пісню «Щоб не плакати, я сміюсь»

16 лютого вийшов новий кліп співачки, авторкою відео стала фешн-фотографка Соня Плакидюк.

У кліпі Оля Полякова приміряла на себе шість образів: артистка на фотосесії, боксерка на тренуванні, зірка, яка дає пресконференцію журналістам, розкута байкерша на мотоциклі, покинута наречена, яка п'є, та рок-легенда Фредді Мерк'юрі в образі з кліпу "І want to break free". Я вже ридаю. Від того, що не розумію, як там опинився Фредді. Але без паніки! Нам усе пояснили.

В описі до відео зазначають: «Справжньою родзинкою історії перевтілень співачки став образ Фредді Мерк’юрі з кліпів на легендарні пісні "І want to break free" та "Show must go on". Така трансформація стала яскравою ілюстрацією рядків із пісні Полякової: "Щоб не плакати — я сміюсь" і "поранену душу сміхом лікую"».

Полікували так полікували. 

Сама ж Соня Плакидюк розповідає: «Як людина, яка працює у шоубізнесі, я дуже добре знаю, що нікому не цікаво, як погано в тебе на душі — ти маєш дарувати радість, втіху, красу і гарний настрій, бо це — твоя робота і твоє покликання. Кожний образ має свою невипадкову функцію у цій розповіді.

Так, наприклад, покинута наречена в сльозах — як фігурка молодої з весільного торта, що так і не стався. Розкута байкерша, яка хоче отримувати щастя і драйв від життя і не відчувати постійної провини за ці бажання або дещо гротескний маскулінний збірний образ артиста на пресконференції, який не боїться маніфестувати свої різні емоції».

Перевтілилась Оля легендарно: їй дуже личать вуса і чорна перука, аж важко знайти 10 відмінностей між нею і Фредді Мерк'юрі. А самі кліп і пісня викликають суперечливі відчуття: незрозуміло, хочеться більше плакати чи сміятися.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
музыка клип
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны