Просив зробити тихіше: у Києві хлопець зарізав сусіда через гучну музику
Просив зробити тихіше: у Києві хлопець зарізав сусіда через гучну музику

Просив зробити тихіше: у Києві хлопець зарізав сусіда через гучну музику

Злочинця, за рішенням суду, взято під варту

У Солом’янському районі Києва між мешканцями багатоповерхового будинку виник конфлікт через гучну музику. В результаті перепалки почалася бійка і в одного із сусідів у руках виявився ніж, яким він зарізав свого опонента.

Зловмисника вдалося оперативно затримати — йому загрожує багаторічний ув’язнення. Про подробиці події розповіла у прес-службі Поліції Києва.

Правоохоронці отримали повідомлення про бійку, що сталася в одній із багатоповерхівок у Солом’янському районі столиці. Прибувши на адресу, поліцейські побачили чоловіка з важкими ножовими пораненнями грудної клітки. Постраждалого медики швидкої допомоги екстрено госпіталізували, проте у лікарні він помер.

Зброя злочину

У ході проведення оперативно-розшукових заходів слідчі встановили обставини події. Як виявилось, потерпілий у своїй квартирі розпивав зі своїми товаришами спиртні напої та голосно слухав музику. До нього прийшов його 22-річний сусід і зажадав припинити галасувати. В ході конфлікту зловмисник завдав господареві квартири кількох ножових поранень в грудях. Від отриманих трам постраждалий помер на лікарняному ліжку, а злочинець втік.

Зловмисника взяли під варту

Правоохоронці оперативно встановили особу вбивці та затримали його. Фігуранту 2002 року народження повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 КК України: "Умисне вбивство". На даний момент він перебуває під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Дарницькому районі Києва перехожі натрапили біля сміттєвих баків на закривавлений труп чоловіка. Неподалік місця події було виявлено сліди крові, які вели до під’їзду багатоповерхового будинку.

Завдяки цій кривавій "доріжці" правоохоронцям вдалося за лічені хвилини затримати зловмисників та встановити всі обставини цього жорстокого вбивства.

Теги по теме
Киев полиция Убийство Криминал
Источник материала
Поделиться сюжетом