Повернувся думками в дитинство: Вакарчук на Сході побачився із військовими-земляками
Повернувся думками в дитинство: Вакарчук на Сході побачився із військовими-земляками

Повернувся думками в дитинство: Вакарчук на Сході побачився із військовими-земляками

Лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук продовжує поїздку Сходом України, в межах якої буває у різних містах та зустрічається з українськими захисниками та захисницями. Цього разу він завітав до бригад зі своєї рідної Львівської області.

Святослав Вакарчук заспівав для військових львівських бригад

Музикант ділиться з підписниками фото та відео зі свого імпровізованого туру. Він часто буває у прифронтових містах, щоби підтримати своєю творчістю військових.

Вакарчук з особливою теплотою розповів про зустріч із 80 окремою десантно-штурмовою бригадою ДШВ ЗСУ та 24 ОМБр імені короля Данила, адже це бригади зі Львівщини, звідки родом і сам артист.

Зараз дивляться

– Коли чуєш знайому галицьку вимову, коли тебе пригощають саме кавою (чомусь тут ніколи не хочеться чаю), коли кажуть “передавайте привіт Львову”, а ти прямо тут, на фронті, повертаєшся думками у дитинство, значить ти приїхав до земляків, – зворушливо написав Святослав Вакарчук.

Фронтмен Океану Ельзи також поділився записом, що на ньому він виконує свій життєстверджувальний хіт Все буде добре, а слухачі у пікселі йому підспівують.

Чому Святослав Вакарчук не в ЗСУ  

З початку повномасштабного вторгнення Святослав Вакарчук, як і багато інших українських зірок рушив до ТЦК, бо хотів піти на фронт. Проте його переконали продовжити займатись творчістю. Тож тепер артиста можна регулярно побачити на передовій, але з концертами, що мають свою важливу аудиторію.

Теги по теме
Святослав Вакарчук
Источник материала
Поделиться сюжетом