2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Місто-привид: як зараз виглядає Лівобережний район Маріуполя в окупації. Відео
Місто-привид: як зараз виглядає Лівобережний район Маріуполя в окупації. Відео

Місто-привид: як зараз виглядає Лівобережний район Маріуполя в окупації. Відео

В мережі показали як зараз виглядає Лівобережний район Маріуполя що на Донеччині. Місто досі знаходиться в окупації.

Відео опублікувала міська рада в Telegram. Відзначається, що більшість маріупольських будинків за два роки так і не були відновлені російськими окупантами.

"Місто-привид. Саме так наразі виглядає один із найбільш постраждалих районів. В цьому відео можна побачити зруйновані приватні будинки по двох вулицях – Енергетичній та Індустріальній", – йдеться в підписі до відео.

Відмічається, що російські окупанти цинічно та нещадно руйнували кожен метр міста. Більшість маріупольських будинків, не дивлячись на обіцянки та "показушні відео", за два роки окупації так і не відновили. А усі заяви так званої влади про відновлення виявляються фейком, коли знімають реалії окупованого міста.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що окупаційні війська Росії захопили мікрорайон "Хімік" та коксохімічний завод у місті Авдіївка. Крім того, ворожі сили продовжують свій наступ на схід від Тернів.

Раніше очільник зруйнованого окупантами Маріуполя Вадим Бойченко заявив, що російські загарбники вбили в місті шонайменше 22 тис. людей.І це лише "оптимістична" цифра втрат. Це тільки ті жителі міста, загибель яких вдалося зафіксувати.

Маріуполь Донецької області, окупований російськими військами, перебуваєна порозі епідемії. Протягом останніх чотирьох тижнів у місті збільшилася кількість хворих на вірусні інфекції.

Окрім того, в окупованому місті людей активно вербують на війну проти України. Для цього "мілітаризували" навіть лікарні – там розвісили плакати, що агітують підписувати контракти з міноборони РФ.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом