Інформація про заборони для дітей ухилянтів є фейком – Арахамія
Інформація про заборони для дітей ухилянтів є фейком – Арахамія

Інформація про заборони для дітей ухилянтів є фейком – Арахамія

Інформація про те, що в закон про мобілізацію в Україні можуть внести суворі обмежувальні заходи, наприклад, заборону на вступ до закладів вищої освіти для дітей ухилянтів, є черговим фейком.

Чи обмежуватимуть дітей ухилянтів

Очільник фракції Слуга народу у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що в Україні ніхто не обмежуватиме дітей у праві на освіту. Відповідних намірів немає у Верховній Раді, навіть якщо йдеться про посилення правил мобілізації.

– Спростовуємо черговий фейк, який, на жаль, розлетівся у ЗМІ. Ніхто не збирається обмежувати дітей у праві на освіту. Таких планів у Верховної Ради немає, не було і не буде! Навіть в контексті змін у правилах мобілізації, – стверджує Арахамія.

На його думку, важко зрозуміти, чому хтось про це говорить, зрозуміти важко. Але точно не потрібно сприймати цей фейк серйозно, стверджує очільник фракції Слуга народу у Верховній Раді.

Зараз дивляться

Коли ухвалять законопроєкт про мобілізацію

Раніше заступник очільника комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Верховної Ради Єгор Чернєв заявив, що новий законопроєкт про мобілізацію в Україні №10449 винесуть на голосування Верховної Ради не раніше, ніж через тиждень.

Він пояснив, що до законопроєкту про мобілізацію внесли понад 1 тис. правок, які потрібно розглянути та узгодити. За його словами, складно спрогнозувати, яким стане законопроєкт про мобілізацію після другого читання.

Теги по теме
Верховная Рада Законопроект Давид Арахамия
Источник материала
Поделиться сюжетом