Бріджертони 3 сезон: дата виходу і про що буде сюжет
Бріджертони 3 сезон: дата виходу і про що буде сюжет

Бріджертони 3 сезон: дата виходу і про що буде сюжет

На фанатів серіалу Бріджертони чекає рандеву з улюбленими героями, адже Netflix анонсував дату виходу 3 сезону шоу. Вже відомо, що премʼєра відбудеться у 2024 році в два етапи.

Бріджертони 3 сезон: дата виходу

Шоураннери продовжують загравати з шанувальниками, використовуючи в трейлерах справжні коментарі з соцмереж. Для того, щоби проанонсувати вихід 3 сезону Бріджертонів, Netflix змонтував кадри з попередніх серій разом із дописами на соцплатформах. У цих коментарях фанати благали назвати дату премʼєри, і нарешті це сталося.

Зараз дивляться

Третій сезон драми, заснованої на серії романтичних бестселерів Джулії Квінн, вийде у два етапи. Прем’єра перших чотирьох епізодів відбудеться 16 травня 2024 року, а наступні чотири будуть доступні для перегляду 13 червня.

Про що буде 3-й сезон Бріджертонів

Раніше ми вже детально розповідали, чиїм сюжетним лініям присвятять У ньому шанувальники історії, романтики та інтриг зануряться у роман Пенелопи Фезерінґтон (Нікола Кохлан) та Коліна Бріджертона (Люк Ньютон). Саме на них зосередиться увага сценаристів. Також Пенелопі доведеться розібратися зі своїм розривом з Елоїзою Бріджертон (Клаудія Джессі), яка несподівано знайде нового друга. Скидається, що й мовчанню леді Віслдаун прийшов кінець, і вона розкриє таємницю, що найбільше обговорювали в світі.

У Бріджертонах глядачі побачаться із Бенедиктом Бріджертоном (Люк Томпсон), королевою Шарлоттою (Голда Рошевель), леді Віслдаун (Джулі Ендрюс ), леді Денбері (Аджоа Андо), Вайолет Бріджертон (Рут Геммелл), місіс Варлі (Лоррейн Ешборн), Франческою Бріджертон (Анна Додд), Ентоні Бріджертоном (Джонатан Бейлі), Філіпою Фазерінґтон (Гаррієт Кейнс) та багатьма іншими улюбленими персонажами.

Теги по теме
Netflix
Источник материала
Поделиться сюжетом