Латвійські спортсмени поплатилися за виступ на путінських "Іграх"
Латвійські спортсмени поплатилися за виступ на путінських "Іграх"

Латвійські спортсмени поплатилися за виступ на путінських "Іграх"

Латвія покарала хокеїстів за поїздку на турнір у РФ

У Латвії покарали своїх хокеїстів, які виступили на "Іграх Майбутнього" у Казані (Росія). Глава Кремля Володимир Путін особисто відвідав церемонію відкриття змагань, а компанію йому склала молода фігуристка.

Федерація хокею Латвії відреагувала на ситуацію та відібрала у латвійських учасників "Ігор Майбутнього" ліцензії хокеїстів. Про це повідомляє пресслужба Федерації на своєму офіційному сайті.

"Згідно з інформацією про участь деяких латвійських хокеїстів в "Іграх Майбутнього", які проходять у Росії, Федерація хокею Латвії призупинила дію ліцензій цих хокеїстів", — йдеться у заяві.

На турнірі з фіджитал-хокею у складі команди Baltic Select виступають латвійські гравці Олексійс Поповс, Ервін Муштуков, Алісерс Мубаракшинс, Кирило Тамбієв, Павелс Горошковс, Мартінс Лавровс, Микита Зантманс та Артемс Кувсіновс. У рамках турніру учасники спочатку грають у хокейний симулятор, а потім проводять матч на льоду у форматі 3 на 3. "Ігри Майбутнього" проходять у Казані та Сочі та завершаться 3 березня.

Латвійські хокеїсти виступили на "Іграх Майбутнього"

Раніше прессекретар глави Кремля Дмитро Пєсков заявив, що Путін підтримує фігуристку Камілу Валієву, з якою сидів поряд на церемонії відкриття Ігор Майбутнього. Спортсменка після цього вперше заявила про підтримку президента РФ.

Теги по теме
Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом