20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
«Шахтар» програв «Марселю» та вилетів із євро кубків
«Шахтар» програв «Марселю» та вилетів із євро кубків

«Шахтар» програв «Марселю» та вилетів із євро кубків

Донецький Шахтар на виїзді програв французькому Марселю у матчі-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Ліги Європи-2023/24 з футболу. Гра завершилась з рахунком 3:1 на користь французів. Після програму Шахтар завершив виступи в євро кубках, а Марсель вийшов до 1/8 фіналу Ліги Європи за підсумком двох матчів (5:3).

Рахунок у матчі був відкритий "гірниками"  на 12-й хвилині. Пенальті забив Георгій Судаков. Але через 10 хв гол забив форвард Марселя П'єр-Емерік Обамеянг.

У другій половині гри м'ячі від Сарра та Кондогбії забезпечив господарям комфортну перевагу над Шахтарем.

Наступний матч "гірники" зіграють у 18 турі УПЛ проти Олександрії в понеділок, 26 лютого.

  • Напередодні журналіст Коротко про розказував, які неймовірні кроки в індивідуальному прогресі гравців за останні два роки зробив український футбол. Але найцікавіше відбувається з українськими воротарями. Анатолій Трубін - номер один у «Бенфіці», а Андрій Лунін, що здавалось неймовірним, поступово стає першим у воротах мадридського «Реала». А днями «вершкові» підписали ще й юного українця Іллю Волошина. 
  • 18 лютого  Анатолій Трубін увійшов в історію «Бенфіки», відбивши третій пенальті у поточному сезоні. 22-річний воротар з України спочатку пропустив гол у свої ворота, а згодом виправився. 
Теги по теме
футбол
Источник материала
Поделиться сюжетом