"Тут вони не збрехали": Порошенко розповів про свою "екстремістську" діяльність в Росії
"Тут вони не збрехали": Порошенко розповів про свою "екстремістську" діяльність в Росії

"Тут вони не збрехали": Порошенко розповів про свою "екстремістську" діяльність в Росії

На Росії Петра Порошенка назвали "екстремістом". Окупанти наголошують, що екстремістська діяльність п'ятого президента України  полягає у тому, що він хоче розшматувати РФ, щоб вона припинила своє існування. і це той рідкісний випадок, коли росіяни сказали правду.

"Тут вони не збрехали" – сказав Порошенко  в ексклюзивному інтерв'ю "5 каналу".

За словами лідера "Євросолідарності", він розчарований, оскільки був впевнений, що росіяни завжди брешуть, а тут "це один з унікальних і одиничних випадків, коли вони сказали правду".

"Спочатку вони проти мене та моєї родини ввели санкції у 2018 році, потім ввели позиції арешту активів, зараз перейшли до конфіскації. І врешті-решт, вони оголосили мене терористом і екстремістом в аргументацію, що я причетний до знищення росіян", – розповів Порошенко. 

Петро  Порошенко зазначив, що це визнання факту і він пишається цим.

"Вони кажуть, що моя екстремістська діяльність полягає у тому, що я хочу розшматувати Росію, щоб вона припинила своє існування – і тут вони не збрехали", – заявив п'ятий президент. 

Він також розповів, що росіяни прийняли формальне рішення, коли вони конфіскували актив нардепа.

"У мене вся російська власність була захоплена ще у березні 2014 року. Більш цінно не те рішення, яке вони оприлюднили про конфіскацію, а більш цінно те, що там описано детально, підтверджено, що "у 2014 році вони захопили, у 2017 році терорист та екстреміст Порошенко порізав все обладнання, яке не зміг вивезти та він вивів усі грошові активи і спрямував їх на фінансування Збройних сил України" – наголосив Порошенко. 

За його словами, це звучить ніби як представлення для нагородження.

"Я це так сприймаю. Так – екстреміст, так – під санкціями, і так – буду все робити для того, щоб вас нищити, бо ви так замотивували мою країну", – резюмував лідер "ЄС". 

Источник материала
Поделиться сюжетом