20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Буковині двоє дітей отруїлися чадним газом
На Буковині двоє дітей отруїлися чадним газом

На Буковині двоє дітей отруїлися чадним газом

У Чернівецькій області двоє дітей 2020 та 2016 років народження отруїлися чадним газом, їх госпіталізували. Про це повідомила пресслужба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

– Дітей із діагнозом отруєння чадним газом доставили до лікарні міста Вижниця. Попередня причина нещасного випадку – несправність пічного опалення, – йдеться у повідомленні.

Щоб уникнути нещасних випадків у ДСНС закликали не використовувати газові прилади для обігріву кімнат та не залишати їх без нагляду. Також регулярно перевіряти справність газових приладів та вентиляційних каналів. За наявності пічного опалення регулярно прочищати димар і стежити, щоб не було тріщин, а також встановити детектор чадного газу.

  • 6 лютого у селі Великі Низгірці Бердичівського району Житомирської області семеро людей загинули від отруєння чадним газом. Витік чадного газу, ймовірно, стався через порушення правил експлуатації газового котла
  • 15 січня в Новгороді-Сіверському батько, мати та їх 4-річна дитина отруїлися чадним газом. Це сталося через порушення експлуатації газового казана.
  • 6 січня у Броварах від отруєння чадним газом загинули 69-річний чоловік, його 64-річна дружина та їхня 44-річна донька.
Теги по теме
Дети Черновицкая область
Источник материала
Поделиться сюжетом