Ми на свій Еверест піднімемося: Вакарчук сказав, хто допоможе нам перемогти у війні
Ми на свій Еверест піднімемося: Вакарчук сказав, хто допоможе нам перемогти у війні

Ми на свій Еверест піднімемося: Вакарчук сказав, хто допоможе нам перемогти у війні

Лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук висловився про західну підтримку України і сказав, хто допоможе нам перемогти у війні.

Святослав Вакарчук порівняв перемогу України зі сходженням на Еверест

За словами музиканта, це ми в Україні відчуваємо несправедливість від того, що наші найкращі люди віддають свої життя, стоячи на захисті не тільки нашої країни, а й західних цінностей, Європи. Там же це теж розуміють і помічають, але роблять стільки, скільки вважають за потрібне. Покладатися ж потрібно тільки на себе і свої сили.

– Найбільше, хто може допомогти нам, це ми самі. І не тільки на лінії фронту, а й у принципі, вириваючи часом навіть зубами або борючись за цю підтримку і допомогу. Вона важлива і так багато хто це розуміє, але без нашої щоденної роботи над тим, щоб ця підтримка була, вона буде слабшати, – зазначив Вакарчук.

Артист додав, наразі ми всі перебуваємо в тій ситуації, коли зупинятися не можна, а тому потрібно йти вперед до перемоги. І робити це заради нашого минулого та майбутнього.

Зараз дивляться

– У мене є пісня Еверест і коли виконую її для бійців, я завжди кажу, що я присвячую цю пісню нашій перемозі. Чи складно піднятися на Еверест? Дуже складно. Чи потрібно до цього готуватися? Так. Чи є на шляху страшні випробування, а часом навіть жертви? Так. Але чи можливо це? Так. Багато хто це вже зробив. І ми на свій Еверест теж обов’язково піднімемося, я в цьому впевнений, – наголосив Святослав.

До слова, раніше гурт . Нова пісня присвячена важливим питанням, які стосуються українців у цей непростий час.

Теги по теме
Святослав Вакарчук
Источник материала
Поделиться сюжетом