20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Один із найкращих ексклюзивів PlayStation з'явився на ПК ще до офіційного анонсу
Один із найкращих ексклюзивів PlayStation з'явився на ПК ще до офіційного анонсу

Один із найкращих ексклюзивів PlayStation з'явився на ПК ще до офіційного анонсу

Моддери продовжують дивувати своїми досягненнями в галузі комп'ютерного геймінгу. Цього разу група ентузіастів успішно завершила портування на ПКпоки що PS5-ексклюзиву Marvel's Spider-Man 2 від Insomniac Games. Гра тепер перебуває в грабельному стані, ба більше, її можна пройти від початку і до кінця, пише DSOGaming.

Неофіційний ПК-порт "Павука" зібрали за допомогою витеклих даних студії Insomniac, які опинилися в руках програмістів і моддерів наприкінці 2023 року. У новій версії "1.1.0" вирішили більшість візуальних проблем (таких як фризи та заїкання) та покращили продуктивність, включно з FPS.

Для стабільної гри знадобиться потужна конфігурація. Для 720p/30 fps потрібен комп'ютер з Intel Core i7 8700K, 16 ГБ ОЗП і GeForce GTX 1650. А для комфортної гри в 1440p у системних вимогах вказано RTX 4070. Посилання та інструкції зі встановлення гри можна знайти на різних платформах, включно з Discord і Reddit.

Геймплей ПК-версії Spider-Man 2

Сама Sony поки нічого не говорила про можливий вихід Marvel's Spider-Man 2 на ПК. Однак у "злитих" документах згадувалося, що ПК-версія з'явиться у 2025 фінансовому році, тобто в проміжку з квітня 2024 по березень 2025.

На PlayStation 5 Marvel's Spider-Man 2 отримала середній бал у 90 зі 100. В оглядах говорилось, що це не тільки одна з найкращих ігор 2023 року, а й одна з найкращих ігор про супергероїв у принципі.

Окрім Spider-Man 2 у найближчий рік на комп'ютери перенесуть The Last of Us 2, God of War: Ragnarok, Horizon Forbidden West та інші популярні Sony-ексклюзиви. Також видавець обговорює можливість перенесення на ПК і більш ранніх своїх ексклюзивів, наприклад, Infamous: Second Son.

Теги по теме
PlayStation 5
Источник материала
Поделиться сюжетом