19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Спав майже тиждень: Мілевський розповів подробиці свого перебування в комі
Спав майже тиждень: Мілевський розповів подробиці свого перебування в комі

Спав майже тиждень: Мілевський розповів подробиці свого перебування в комі

На щастя, завдяки друзям та медикам його витягнули з цього положення. Президент київського Динамо Ігор Суркіс оплатив лікування, після чого екскапітан киян повернувся до нормального життя.

Подробиці перебування Мілевського в лікарні

39-річний колишній нападник "біло-синіх" Артем Мілевський розповів, як він потрапив у лікарню та пролив світло щодо несподіваного потрапляння в кому.

За словами ексфутболіста, це сталося після поєдинку Ліги чемпіонів Реал Мадрид – Уніон Берлін. Він дивився гру та вививав ром, і під час перегляду матчу посперечався зі своїм близьким товаришем Сергієм, який запропонував Артему з'їздити в лікарню та прокапатися.

Мілевський заявив, що йому на той момент не було погано, але він уже розумів, що час виходити з важкого стану, тому домовилися, якщо "вершкові" переможуть, то вони збираються та їдуть лише на цю процедуру.

У результаті, у компенсований час Беллінгем забив гол, який приніс перемогу Реалу з рахунком 1:0. Після цього друзі одразу викликали швидку та опинилися в лікарні.

"Приїжджаємо, туди-сюди, думаю, зараз прокапаюсь і додому знову. Але в результаті склалося так, що говорять "вам потрібно залишитися". Ну, я без паніки, думаю залишусь, день-два, зроблю всі процедури та все, я вільний, гулятиму, повернуся живцем, і в результаті...

Я засинаю. Під крапельницею. Мене присипляють. А прокидаюся лише через 6 днів. Але моє перше враження було, що мені дали якесь снодійне, і я поспав годин 20, 24. Прокидаюся, весь у проводах. Пацани стоять, кажуть: "нормально? Ти 6 днів спав". Ну, як лікарі пояснили, я був у штучній комі,
– розповів Мілевський.

Нагадаємо, що напередодні Олександр Алієв розповів про припинення спілкування з Артемом Мілевським, заявивши, що для нього колишнього друга більше не існує.

Причиною стала саме ситуація з комою, адже Артем назвав "дурним вчинком" те, що його "кент" публічно обговорював здоров'я ексфутболіста, таку "вдячність" Олександр не оцінив. Мілевський вже відреагував на гучну заяву Алієва, назвавши її трешем, адже просто не хотів, щоб той "виносив сміття з хати".
Теги по теме
футбол
Источник материала
Поделиться сюжетом