17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Йому назавжди буде 28: на фронті загинув військовий із Київщини Андрій Осадчук. Фото
Йому назавжди буде 28: на фронті загинув військовий із Київщини Андрій Осадчук. Фото

Йому назавжди буде 28: на фронті загинув військовий із Київщини Андрій Осадчук. Фото

На фронті під час виконання бойового завдання загинув військовий із Київської області Андрій Осадчук. Життя захисника України обірвалось 29 лютого.

Про це повідомили в пресслужбі Фастівської міської ради. Вічна пам'ять і слава Герою!

"Фастівська громада у скорботі. 29 лютого 2024 року на Харківщині загинув Захисник, фастівчанин Андрій Осадчук", – йдеться в повідомленні.

Захисник України народився 25 грудня 1995 року у Фастові. Тут він закінчив школу, а потім навчався у Київському вищому професійному училищі залізничного транспорту. Працював у Фастові, в будівельній кампанії.

Після початку широкомасштабного вторгнення відразу відправився до військкомату. До війська потрапив завдяки власній наполегливості 19 квітня 2022 року – Андрію двічі відмовляли з поважних причин.

"Служив у роті вогневої підтримки, в кулеметному відділенні кулеметного взводу. Був надійним побратимом, до останнього подиху боронив рідну державу, залишався вірний присязі та народу України. Андрій Вікторович був надійним чоловіком і опорою для дружини, люблячим татом для донечки, найкращим сином для батьків, онуком для бабусь та братом, вірним товаришем", – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв OBOZ.UA, під час оборони Соледара Донецької області 6 вересня 2022 року загинув військовий із Київської області Віталій Лукашенко. У захисника України залишилась неповнолітня донька.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом