Школяр із Бучі став переможцем одразу кількох престижних міжнародних конкурсів
Школяр із Бучі став переможцем одразу кількох престижних міжнародних конкурсів

Школяр із Бучі став переможцем одразу кількох престижних міжнародних конкурсів

Хлопчик відвідує музичну школу та грає на фортепіано

Учень Бучанської дитячої школи мистецтв Іван Супруненко взяв участь одразу у двох престижних музичних конкурсах "World of talents" та "Алея зірок України". У кожному їх талановитий піаніст здобув перемогу.

Хлопчик не перестає демонструвати високі навички гри на клавішних та підкорює все нові та нові вершини. Про перемоги юного обдарування розповіли в офіційному Телеграм-каналі Бучанської міської ради.

Так, Іван Супруненко грає на фортепіано та давно захоплюється музикою. Він учень фортепіанного відділу Бучанської дитячої школи мистецтв імені Левка Ревуцького. Нещодавно хлопець взяв участь у конкурсі мистецтв "World of talents", де йому вдалося завоювати титул лауреата І ступеня.

Також Іван став учасником двотурового музичного конкурсу серед піаністів "Алея зірок України". І тут хлопчик підкорив журі своїм талантом та посів І місце.

Хлопчик отримав пам’ятні кубки та грамоти.

"Вітаємо Івана та його викладачку Ірину Мельничук з перемогами! Бажаємо творчої наснаги та нових успіхів", — написали представники Бучанської міськради в соцмережі.

Іван підкорює суддів своїми навичками гри на клавішних

WORLD OF TALENTS це міжнародний очно/заочний фестиваль-конкурс для артистів та музикантів, метою якого є підтримка творчо обдарованих дітей, талановитої молоді та дорослих.

Всеукраїнський конкурс "Алея Зірок України | Alley of Stars" відкритий також і для іноземних учасників. На Алею Зірок запрошуються таланти всіх мистецтв, будь-якого віку та рівня майстерності.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що студентка із Києва представить Україну на престижному конкурсі краси. Відстоюватиме честь України на заході в Мумбаї юна уродженка Київської області Софія Шамія, яка раніше стала переможницею конкурсу "Міс Україна 2023".

Теги по теме
Киевская область музыка
Источник материала
Поделиться сюжетом