Голодні коти та хусити: меми про збій Facebook та Instagram
Голодні коти та хусити: меми про збій Facebook та Instagram

Голодні коти та хусити: меми про збій Facebook та Instagram

5 березня у Facebook, Instagram, YouTube стався збій. Багато хто не мав доступу до новинної стрічки і своїх акаунтів. Користувачі мережі активно обговорювали подію, і навіть встигли створити низку мемів на збій Facebook та Instagram. Факти ICTV зібрали найкращі жарти, пов’язані з проблемою.

Збій Facebook та Instagram: добірка мемів

Проблема з доступом до мережі для багатьох може піти на користь – наприклад, це чудовий привід відволіктися від цифрового світу і поглянути на реальний.

Зараз дивляться

Користувачі X також не виключають, що положенням із мережею можуть скористатися домашні тварини, які нагадають своїм господарям нагодувати їх.

Меми про збій у Facebook та Instagram можуть бути адресовані і голові сервісів Марку Цукеребргу – не виключено, що це помилка на його боці.

Для деяких соцмереж є важливішою складовою роботи або життя – збої в Facebook і Instagram можуть змусити багатьох понервувати.

Інші встигли посміятися з чужого горя – у Twitter проблема обійшла стороною, і користувачі цьому дуже раді.

Хусити пошкодили кабель: добірка мемів

Проблема з доступом сталася після новин про те, що єменські в Червоному морі. Щоправда, підтверджень зв’язку між цими подіями досі немає. Користувачі мережі почали активно обговорювати те, що сталося, і навіть робити меми.

Так, у соцмережі X вже встигли завітати на відсутність доступу до мережі – якщо з мемами проблем не виникає, то опублікувати їх уже не так просто.

Хусити надто буквально сприйняли картинку, де перерізають кабель від модему.

І хоча інтернет-кабель захищений для перебування в умовах води, його перерізати все ж таки можна.

Деякі користувачі поставилися до таких новин скептично – до мемів про збій Facebook та Instagram вже приплели й локальні новини з України.

Теги по теме
Facebook Instagram
Источник материала
Поделиться сюжетом