Скинув 108 кг і знову набрав вагу: ЗМІ дізналися секрети боротьби з ожирінням сина найбагатшої людини Індії, за репетицією весілля якого спостерігав увесь світ
Скинув 108 кг і знову набрав вагу: ЗМІ дізналися секрети боротьби з ожирінням сина найбагатшої людини Індії, за репетицією весілля якого спостерігав увесь світ

Скинув 108 кг і знову набрав вагу: ЗМІ дізналися секрети боротьби з ожирінням сина найбагатшої людини Індії, за репетицією весілля якого спостерігав увесь світ

28-річни мільярдер Анант Амбані, син найбагатшої людини Індії, провів репетицію свого майбутнього весілля, влаштувавши розкішну вечірку. Однак він привернув увагу мережі ще задовго до цього.

Багато років користувачі обговорювали зовнішність Амбані, зокрема його фігуру. З 2014 року мільярдеру вдалося скинути 108 кг та ще раз набрати вагу, пише Daily Mail.

2014–2015: Анант починає свій шлях до схуднення 

Після боротьби з ожирінням протягом більшої частини свого життя Амбані прийняв рішення схуднути в 2014 році, бажаючи досягти результату до свого 21-го дня народження. Після 18 місяців наполегливої ​​праці, мільярдер поділився своїм вражаючим перевтіленням у 2016 році, скинувши 108 кг.

Для цього він найняв знаменитого тренера Вінода Чанну, який працював із відомими зірками Боллівуду. За словами фахівця, найбільшою перешкодою на шляху до схуднення була відсутність фізичних вправ і нездорові харчові звички.

Завдяки тренеру Амбані вдалося скоригувати свій спосіб життя, додати фітнес та прогулянки. Анант зрештою витрачав близько п’яти-шести годин у день на вправи, що представляли собою суміш йоги та силових тренувань.

В інтерв’ю India Today у 2016 році Вінод сказав, що остаточна вага Ананта становила 88 кг. Він також почав споживати їжу, багату клітковиною, з низьким вмістом вуглеводів і багату білком.

2020: Збільшення ваги Амбані 

Анант, який страждає на хронічну астму, що заважала йому схуднути в минулому, зумів утримати вагу протягом багатьох років, демонструючи свою струнку статуру на низці різноманітних заходів в Індії. Однак після того, як у жовтні 2020 року з’явилися кадри з дня народження його дівчини Радхіки, люди помітили значні зміни у зовнішності мільярдера. Повідомляється, що Анант знову набрав вагу після карантину під час пандемії коронавірусу. 

2024: Передвесільна феєрія 

Вага Ананта знову була під пильною увагою після фотографій його передвесільної феєрії. Багато людей припустили, що збільшення ваги стало результатом прийому ліків від астми. У 2017 році в інтерв’ю Times of India його мати пояснила, що Анант приймали "багато стероїдів", щоб впоратися з хворобою, додавши, що він також "страждає від ожиріння".    

За словами лікаря Муффазала Лакдавала, хірурга і засновника Інституту травлення, Анант намагався схуднути так само, як і раніше, однак йому це не вдалося. "Цього разу це просто не спрацювало, – каже експерт. – Тому що його організм просто не пристосувався до цього". 

Раніше OBOZ.UA розповідав про сенсаційне весілля сина найбагатшої людини в Індії Аната Амбані: серед гостей – Марк Цукерберг і Білл Гейтс, 2500 страв у меню і дрескод на 9 сторінок. До того, на передвесільному святкуванні з'явилася співачка Ріанна, яка не давала концерти 8 років. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом