19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Каліфорнійська дієта Меган Маркл: два продукти під особливою забороною
Каліфорнійська дієта Меган Маркл: два продукти під особливою забороною

Каліфорнійська дієта Меган Маркл: два продукти під особливою забороною

Дружина принца Гаррі, герцогиня Сассекська, американська акторка і фотомодель, мати двох дітей 42-річна Меган Маркл відома своїм активним підходом до турботи про своє фізичне і психічне здоров’я.

Звичайний розпорядок дня

Щоденні БАДи та фізичні вправи становлять частину її звичайного розпорядку дня, а такі практики, як акупунктура та йога, стали частиною її життя.

Як повідомляють різні джерела, Меган дотримується певних дієтичних правил, щоб почуватися і мати кращий вигляд.

Зараз дивляться

Що під забороною

Так, стало відомо, що мамі двох дітей вдається дотримуватися різноманітної, але здебільшого рослинної дієти. Хоча її підхід більше зосереджений на тому, що їсти, а не на тому, що не їсти, вочевидь, є два популярні продукти, які вона зазвичай не вживає. Це масло і кава.

Масло

Повідомляється, що замість традиційного молочного масла зірка “Форс-мажорів” воліє використовувати горіхове масло, наприклад, мигдалеве. Так, за зізнанням Меган, одна з її улюблених закусок – скибочки яблук з мигдальним маслом і морською сіллю.

– Це фантастична закуска. Яблука містять насичувальну клітковину, а мигдалеве масло забезпечує ситність, корисні жири, білки і більше клітковини, – зазначила дієтологиня Емі Горін.

За її словами, сіль може підкреслити солодкість, тому її додавання в невеликій кількості цілком допустиме.

Відомо також, що Меган використовує інші альтернативи вершковому маслу, щоб, як і раніше, готувати смачні страви. Вона розповіла, що її улюблена начинка для пасти – вершковий цукіні по-болонськи.

– Можна заприсягтися, що в ньому тонни вершкового масла і рослинної олії, але це всього лише кабачки, вода і трохи бульйону, – сказала вона.

Кава

Щоб підбадьоритися в другій половині дня, замість кави Меган п’є зелений сік. Її улюблена комбінація – яблуко, капуста, шпинат, імбир і лимон.

– Зелений сік може бути хорошим способом заповнити нестачу рідини, а також отримати вітаміни та мінерали з овочів. У будь-якому соку, якщо в ньому більше овочів, ніж фруктів, вміст калорій і цукру знизиться, – пояснила дієтологиня Джинджер Галтін.

Також у своїх численних коментарях для преси Меган каже, що намагається дотримуватися веганської дієти впродовж робочого тижня, а у вихідні дозволити собі щось із нерослинного раціону.

Теги по теме
Меган Маркл
Источник материала
Поделиться сюжетом