2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Оксана Гутцайт пояснила, чому її батьки повернулися до Харкова попри обстріли
Оксана Гутцайт пояснила, чому її батьки повернулися до Харкова попри обстріли

Оксана Гутцайт пояснила, чому її батьки повернулися до Харкова попри обстріли

Ведуча Фактів ICTV та телемарафону Єдині новини Оксана Гутцайт зізналася, що не спілкується з родичами, що живуть в Росії. Також пригадала, як вони поводили себе на початку повномасштабного вторгнення.

Сама телеведуча родом з Харкова, там зараз живуть її батьки. Оксана Гутцайт розповіла, чому вони не хочуть виїхати з міста попри щоденні обстріли з боку російської армії.

Чи спілкується Оксана Гутцайт з російськими родичами

В РФ у телезірки жив рідний дядько з боку тата. Він помер ще до великої війни. Його дружини вже також нема, але після 24 лютого 2022 року, вона встигла поговорити з батьками Гутцайт.

Зараз дивляться

– Коли почалося повномасштабне вторгнення вона подзвонила моїм батькам і сказала: “Що ви дієте?”. Там просто телевізор в голові. “Що ви робите”, “це ж ми на НАТО нападаємо” і таке інше, – поділилася ведуча.

Після цього родина Оксани Гутцайт припинила спілкування, адже слухати правду ніхто не хотів. Родичі своєю чергою продовжують мовчати про війну.

Чому батьки Оксани Гутцайт повернулися до Харкова

Батьки ведучої живуть на Салтівці. Туди вони повернулися після того, як майже рік провели з онуком у більш безпечному місці на Заході України.

– Вони повернулися додому, і тато сказав, що він нікуди ніколи більше не поїде. Так – бахкає, так – стріляють, так – небезпечно, але це дім, – пояснила Оксана позицію рідних.

Зараз, додає вона, батьки щасливі бути у своїй квартирі, поруч зі своєю дачею у колі давніх знайомих.

Оксана Гутцайт про сценарій завершення війни

Ведуча Фактів ICTV переконана, що сценарій може бути тільки один – з перемогою України. Для цього кожен з нас має робити, все, що від нього залежить.

– Ми донатимо, ми допомагаємо, ми підтримуємо, ми тут живемо і платимо податки. Ми віримо в те, що наша перемога буде, – упевнено резюмувала Оксана Гутцайт.

Теги по теме
Харьков
Источник материала
Поделиться сюжетом