"Український Паганіні" Василь Попадюк в рамках благодійного туру зіграє концерт на біс у Києві
"Український Паганіні" Василь Попадюк в рамках благодійного туру зіграє концерт на біс у Києві

"Український Паганіні" Василь Попадюк в рамках благодійного туру зіграє концерт на біс у Києві

4 квітня у Києві в рамках великого гастрольного благодійного туру виступить всесвітньо відомий український скрипаль Василь Попадюк зі своєю командою PAPA DUKE BAND. Музикант, якого за шедевральну гру на скрипці прозвали "українським Паганіні", а за вибухову енергію – "живим нервом", за численними проханнями прихильників зіграє на біс у столиці Великий весняний концерт.

Своїм неймовірним талантом та віртуозним вмінням Василь Попадюк прислуговується до наближення перемоги України. Метою гастрольного туру скрипаля, який охопить сімнадцять міст України, є допомога нашим захисникам, а саме – збір на FPV-дрони для тактичного підрозділу особливого призначення Г.Р.І.М. у складі 41-ї ОМБр ЗСУ.

Тому концерт Попадюка у Києві, який пройде в МЦКМ, дасть можливість всім слухачам віддячити нашим воїнам, зробивши свій внесок у допомогу ЗСУ. А музикант за це подарує відвідувачам магічне звучання своєї скрипки.

Василя Попадюка знають далеко за межами України. Він грає на п’ятнадцяти музичних інструментах, дає понад 200 концертів на рік та збирає аншлаги на всіх континентах світу. В його гурті PAPA DUKE BAND працюють справжні професіонали, відомі не лише на українській, але й на європейській сцені. Відтак на концерті у столиці кияни отримають шанс почути наживо справжню українську легенду.

Попередній концерт Попадюка у Києві запам’ятався неймовірним драйвом та душевною атмосферою, глядачі танцювали та підспівували знайомим мелодіям і не хотіли відпускати музикантів.

"Ми вже не перший раз виступаємо в цьому залі. Останній концерт показав, що нам треба зробити ще один концерт, бо публіка просто не хотіла нас відпускати! Тому ми з задоволенням це робимо знову. Будуть гарячі хіти AC/DC, легендарні хіти Pink Floyd, деякі нові речі, будуть чудові музиканти. Буде багато цікавого, приходьте, не пожалкуєте", – анонсував програму концерту Василь Попадюк.

Від початку повномасштабної війни, яку Росія на чолі з кривавим диктатором Путіним розв’язала проти нашої країни, скрипаль використовує кожну можливість, щоб привернути увагу світової спільноти до України та зібрати кошти на допомогу українським воїнам.

На кошти, зібрані на попередніх концертах Василя Попадюка, було придбано 30 FPV-дронів, які передали таким підрозділам: 57 бригада, підрозділ "ГРІМ", 35-ї та 36-ї бригади Морської піхоти, В/ч А6175, 36го Окремого Стрілецького Батальйону; 67 ОМБР ДУК, в/ч А4123 2-га стрілецька рота 2-й стрілецький батальйон, 43 та 53 ОБМР.

Великий Весняний концерт Василь Попадюк та PAPA DUKE BAND зіграють на біс у Києві 4 квітня в МЦКМ, що на Алеї Героїв Небесної Сотні, 1.

Початок концерту – 18:00.

Квитки можна придбати за посиланням

Більше інформації на сайті: master-show.com.

Источник материала
Поделиться сюжетом