Моторошне видовище: у Києві на пустирі виявили десятки урн із прахом людей
Моторошне видовище: у Києві на пустирі виявили десятки урн із прахом людей

Моторошне видовище: у Києві на пустирі виявили десятки урн із прахом людей

Несподівану знахідку зробили кияни під час вечірньої прогулянки

Днями у Подільському районі столиці на одному з пустирів люди виявили залізні урни для кремації, всередині яких знаходився прах померлих. Кожен контейнер був підписаний та укладений у поліетиленовий пакет або коробку.

Загалом на пустирі було виявлено десятки урн і це не на жарт збентежило місцевих мешканців. На місце події був викликаний наряд поліції. Про це повідомили у Телеграм-каналі "Київ оперативний".

На даний момент відомо, що на вулиці Сирецькій перехожі натрапили на страшну знахідку. Так, на одній із пустирів виявили коробки та пакети, всередині яких лежали похоронні урни з прахом спалених у крематорії тіл покійників.

Варто зазначити, що на урнах є гравіювання із зазначенням імен та прізвища покійних, а також їх дат народження та смерті. Всього на пустирі було виявлено 36 урн із прахом померлих.

Небайдужі громадяни звернулися до поліції та викликали на місце події правоохоронців.

Як виявилося, пустир обстежили і тут справді було знайдено 36 похоронних скриньок з ймовірним прахом померлих людей. Про це повідомляє сайт "ТСН" із посиланням на власні джерела у правоохоронних оранах.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 297 КК України: "Наруга над могилою, іншим місцем поховання, над тілом (останками, прахом) померлого або над урною з прахом померлого, а також незаконне заволодіння тілом (останками, прахом) померлого, урною з прахом померлого, предметами, що знаходяться на (в) могилі, в іншому місці поховання, на тілі (останках, праху) померлого".

Продовжуються першочергові слідчі дії, встановлюються всі обставини та особи, які причетні до скоєння цього правопорушення.

Варто зазначити, що місце, де були виявлені урни з прахом, імовірно, може знаходитися неподалік Куриневського цвинтаря.

Урни з прахом знайшли на вулиці Сирецькій

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Києві знайшли рішення щодо цвинтаря свійських тварин. Було ухвалено рішення — існуючі поховання ніхто не чіпатиме. Замість бетонних та пластикових надгробків будуть посаджені дерева та чагарники.

Теги по теме
Киев Криминал
Источник материала
Поделиться сюжетом