Весілля року в Індії. Наречену мільярдера Ананта Амбані піймали на плагіаті: вона "позичила" промову з фільму "Потанцюймо?"
Весілля року в Індії. Наречену мільярдера Ананта Амбані піймали на плагіаті: вона "позичила" промову з фільму "Потанцюймо?"

Весілля року в Індії. Наречену мільярдера Ананта Амбані піймали на плагіаті: вона "позичила" промову з фільму "Потанцюймо?"

Майбутню наречену Ананта Амбані, сина найбагатшої людини Індії, звинуватили в тому, що вона "позичила" свою передвесільну промову з голлівудського фільму "Потанцюймо?". 29-річна Радхіка Мерчант, донька індійського мільярдера, виголосила слова любові на адресу свого коханого перед публікою у 1500 гостей, розділивши з ними інтимний момент.

Минулого тижня передвесільне святкування Мерчант й Ананта Амбані потрапило в заголовки газет через розкіш події, яка коштувала понад 4 мільярда гривень. Проте згодом допитливі користувачі мережі виявили, що ця щира промова була майже дослівною копією тієї, яку Сьюзен Сарандон виголосила Річарду Дженкінсу в романтичній комедії 2004 року, пише Daily Mail.

Деякі припускають, що наречена могла відтворити одну зі своїх улюблених романтичних сцен, інші ж не поділяють цієї думки, звинувачуючи Радхіку у плагіаті.

"У шлюбі ти обіцяєш піклуватися про все: хороші речі, погані речі, жахливі речі та буденні речі – про все це. Ти кажеж, що твоє життя не залишиться непоміченим, тому що я це помічу. Твоє життя не залишиться непоміченим, тому що я буду свідком цього", – йдеться у промові.

Слова Радхіки залишилася поза увагою, аж поки після святкування кінофан Садік Салім не опублікував обидва ролики в Instagram. Користувачі X виразили своє розчарування. 

Один написав: "Навіть ChatGPT міг би зробити краще". Проте інші виступили на захист Мерчант: "Хто знає, це може бути одна з її улюблених сцен".

Фільм "Потанцюймо?" розповідає про подружню пару: чоловік, якого грає Річард Гір, затримується допізна, втілюючи свою нову пристрасть до танців. Його дружина Сьюзан Сарандон починає підозрювати щось та наймає приватного детектива Річарда Дженкінса, аби той спостерігав за коханим.

Раніше OBOZ.UA розповідав про подробиці весілля сина найбагатшої людини Індії та доньки мільярдера: з гостей Марк Цукерберг і Білл Гейтс, 2500 страв і дрескод на 9 сторінок. На передвесільному заході навіть виступила співачка Ріанна, яка не давала концертів 8 років.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом