Michelle Andrade вперше розказала про свого коханого та як пережила депресію
Michelle Andrade вперше розказала про свого коханого та як пережила депресію

Michelle Andrade вперше розказала про свого коханого та як пережила депресію

У новому синглі «В твоїх очах» Michelle Andrade вперше поділилась історією своїх стосунків. Також попспівачка розповіла Viva! про складний етап життя, коли вона поставила творчу кар’єру на паузу:

«Сьогодні я випустила перший за майже рік сольний трек. Минулого року я свідомо поставила творчість на невелику паузу. Чому? Перш за все вплинула велика війна: я переоцінила все, що коїться в моєму житті. Мені все перестало бути цікавим. Я не хотіла взагалі співати. Мені було байдуже, який результат отримаю, скільки прослуховувань зберуть мої треки. Це було як смерть для мене. Тоді я переживала трансформаційний період, занурилась у спорт, йогу й медитації. Проходила дуже багато курсів з саморозвитку. Я хотіла знайти себе й повернути любов до творчості».

На початку 2024 року, коли співачка була на своїй батьківщині — у Болівії, вона перезавантажилась і зрозуміла, що має багато творчих амбіцій, сил та бажання співати. Історія творчого натхнення переплелась з особистим щастям, адже Michelle Andrade закохалась у свого давнього друга:

«Мені є чим поділитися зі своїми слухачами. Тому цього року буде багато матеріалу. Розпочинаю цей музичний рік із особистої роботи «В твоїх очах». У ній я ділюсь історією власного кохання. Я написала цей трек ще в січні минулого року разом із Вовою Мажорою (співавтором мого EP «Неприховане»). Тоді я переживала дуже яскраві емоції — народження нових стосунків. Коли я закохалася, звичайно, хотіла про це кричати, тому що коли ти закоханий, важко мовчати. А я така людина, яка не говорить багато про стосунки в соцмережах. Де можна почути про моє особисте життя — так це, звісно, в моїх піснях.

У треку я розповідаю про власний шлях до усвідомлення справжніх почуттів. Довгий час я не помічала ту саму людину, в чиїх очах знайшла своє щастя. Ми знайомі вже кілька років, але я не звертала увагу на його симпатію до мене. Він був як янгол-охоронець. За останній рік я усвідомила, що відчуття закоханості може прийти раптово, але воно завжди наповнює життя новими кольорами та емоціями. Любов дозволяє нам бачити себе в новому світлі й відкриває в нас незнані сили та можливості. Для мене погляд коханого — це дзеркало, яке допомагає глибше зазирнути в себе. Тому коли ми дивимося в очі коханої людини, ми часто бачимо відображення наших найкращих якостей».

Разом із треком Michelle Andrade презентувала легкий та яскравий кліп. У ньому вона збирається на побачення, робить мейк, обирає вбрання у передчутті романтичної зустрічі зі своїм коханим. Кожен елемент — від декору до емоцій співачки — випромінює радість від почуття нової закоханості.

Фото: пресслужба

Источник материала
loader
loader