20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Росія атакувала "Шахедами" та ракетами, колосальні втрати ворога: хронологія 750 дня війни
Росія атакувала "Шахедами" та ракетами, колосальні втрати ворога: хронологія 750 дня війни

Росія атакувала "Шахедами" та ракетами, колосальні втрати ворога: хронологія 750 дня війни

Про головні події дня станом на 14 березня, ситуацію на фронті, втрати противника, наслідки обстрілів – читайте у матеріалі 24 Каналу.

07:57, 14 березня

Українська ППО вночі знищила 22 "Шахеди"

Україну вночі росіяни атакували 36 безпілотниками типу "Шахед". Було знищено 22 ударні БпЛА. Про це повідомили у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

07:55, 14 березня

Суми знову зазнали атаки

Росія атакувала Сумську область. Окупанти вдарили по чотирьох містах регіону. Били як "Шахедами", так і ракетами. На жаль, знову є прильоти. ️Обласна влада повідомила, що росіяни завдали ракетного удару по Шостці та Тростянцю.

07:54, 14 березня

Дрони літали і в Росії

У Бєлгородській та Курській областях знову була неспокійна ніч, жителям дошкуляли дрони. Губернатор Бєлгородської області Вячеслав Гладков заявив орієнтовно о 3 ночі 14 березня, що два безпілотники атакували Прохорівський район, а саме – село Прохорівка.

Вже орієнтовно о 5:21 Гладков побідкався через атаку на Бєлгород. Мовляв, цього разу дрони атакували місто. Однак тільки загорілась трава та вибиті вікна в одному будинку.

07:53, 14 березня

Ворог атакував балістикою

Після дронової атаки, ворог застосував балістику. О 05:10 мер Харкова повідомив про вибух, перед цим від Повітряних сил була інформація про пуск ракети в напрямку Полтавщини, а монітори написали про застосування з території Бєлгородської області Росії балістичного озброєння.

07:51, 14 березня

Росія атакувала "Шахедами"

У ніч проти 14 березня окупанти атакували Україну дронами-камікадзе типу "Шахед". Ще близько 1:00 у частині областей оголосили повітряну тривогу, вона тривала до 5:00 ранку.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны