Тепло, але не без опадів: прогноз погоди на вихідні у п’яти великих містах України
Тепло, але не без опадів: прогноз погоди на вихідні у п’яти великих містах України

Тепло, але не без опадів: прогноз погоди на вихідні у п’яти великих містах України

Синоптики розповіли, чого чекати мешканцям найбільших міст

В Україну на вихідних повернеться весна, але не всі зможуть порадіти сонячним дням та високій температурі. Теплішати у Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі та Львові буде по-різному.

Головне, що заморозки залишилися позаду і на вихідних навіть уночі температура не опуститься нижче за нуль. Про це повідомляють синоптики Meteofor.

Погода у Києві на вихідні

Майже усі вихідні буде суха погода

Мешканцям столиці можна сміливо вирушати на прогулянку. У ніч на п’ятницю ще буде холодно, вдень потеплішає до +6°C і зростання температури збережеться у вихідні 16 та 17 березня.

Сонечко не порадує киян, зате в п’ятницю та суботу буде сухо. Ідилію порушить дощ, але він випаде лише ввечері у неділю. Вітер буде слабким, лише 17 березня у першій половині дня очікується посилення до 8-9 м/с.

Якою буде погода у Дніпрі 15-17 березня

Зранку у п’ятницю пройде дощ зі снігом. Вдень 15 березня погода буде хмарною, але без опадів. На вихідних дощу не буде.

Короткочасні опади випадуть у п’ятницю, а у вихідні буде сухо

Весняне тепло повернеться до Дніпра. Якщо у п’ятницю стовпчики термометрів вдень покажуть до +6°C, то вже в неділю температура повітря підніметься до +13 градусів.

Прогноз погоди у Харкові на вихідні

П’ятниця та неділя будуть "сухими", але в суботу дощі йтимуть з ранку і до ночі. Можливе випадання снігу, але оскільки температура вища за нуль, він швидко розтане.

У місті буде вітряно перед вихідними

У п’ятницю вдень температура становитиме до +9°С. У суботу дощі зіб’ють її до максимального показника +6°C, але вже 17 березня повітря суттєво потеплішає. У ніч на неділю буде 2 градуси тепла, а вдень — +11°C.

Погода в Одесі з 15 по 17 березня 2024 року

У п’ятницю дощі йтимуться з ранку і до глибокої ночі. При цьому середньодобова температура коливатиметься в межах +4…6°C.

П’ятниця буде дощовою

Дощ припиниться вранці 16 березня. Вдень хмарно та порівняно тепло. Температура збільшиться до +7°С. На градус більше буде у неділю, 17 березня. Без опадів.

Якою буде погода у Львові у вихідні

Жителям міста пощастило більше за інших, адже приємна температура до +10°C у п’ятницю сприяє весняним прогулянкам. У суботу та неділю повітря продовжить прогріватися.

У західних областях буде дуже тепло

Температурний максимум вихідних буде зафіксовано вдень 17 березня. Тоді стовпчики термометрів покажуть 14 градусів тепла. Ранок у неділю очікується дощовим, але вже вдень опадів не буде.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, коли у Києві настане суха погода. Синоптики розповіли, коли вже закінчаться опади у березні.

Теги по теме
Киев прогноз погоды Одесса Харьков Львов Днепр
Источник материала
Поделиться сюжетом