Микола Томенко закликав припинити гулянки Верховної ради на бюджетні кошти
Микола Томенко закликав припинити гулянки Верховної ради на бюджетні кошти

Микола Томенко закликав припинити гулянки Верховної ради на бюджетні кошти

Вже місяць Верховна Рада в умовах правового режиму воєнного стану не збирається на свої пленарні засідання. Нагадаю, що останнє пленарне засідання відбулося 23 лютого 2024 року. Я не беру до уваги годинного засідання 14 березня для ухвалення одного звернення щодо так званих виборів військового злочинця Путіна в росії-країні-терористі.

Натомість серед, прости Господи, народних депутатів йде запекла боротьба за можливість енний раз виїхати закордон. І якщо участь в офіційних засіданнях міжнародних інституцій є виправданими, то туристичні поїздки так званих груп дружби для одного фото із кількома депутатами є чистим цинізмом. Отож активна бізнесова діяльність в Україні і туристична діяльність депутатів за кордоном не дає можливість зібрати КВОРУМ для пленарних засідань.. В той же час помічники депутатів на немалі зарплати і партійні працівники за наші гроші розміщають рекламні матеріали про « героїчну» працю депутатів. ВР.

Для розуміння лише партійні вожді президентської партії «Слуга народу» в 2024 році отримають більш як 490 МІЛЬЙОНІВ грощей платників податків України?! А за 2024-2025 рік заплановано освоїти більш як 1,5 МІЛЬЯРДИ гривень із бюджету воюючої України на рекламу партійних вождів 4 парламентських партій, у яких БРАКУЄ СОВІСТІ направити ці кошти на потреби ЗСУ.

Саме тому звертаюся за підтримкою нашої ПЕТИЦІЇ «1,5 МІЛЬЯРДИ гривень на ЗСУ, а на ПАРТІЙНИЙ ПІАР» (СКАСУВАТИ бюджетне фінансування парламентських ПАРТІЙ на час ВІЙНИ).

На сьогодні за петицію проголосувало трішки більше як 4 500 осіб, а мусимо зібрати 25 000!

Залучайтесья на збір ДОНАТУ на 1,5 МІЛЬЯРДИ для потреб ЗСУ.

Источник материала
Поделиться сюжетом