13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Черговий наклеп: Іван Клименко відповів на звинувачення у співпраці з артистами РФ
Черговий наклеп: Іван Клименко відповів на звинувачення у співпраці з артистами РФ

Черговий наклеп: Іван Клименко відповів на звинувачення у співпраці з артистами РФ

Музичний продюсер Іван Клименко відповів на звинувачення в тому, що після початку повномасштабного вторгнення РФ він продовжує писати пісні для російських артистів.

Чи працює Іван Клименко з артистами РФ

Продюсер відреагував на нове відео ведучого Youtube-каналу Ісландія TV Сергія Іванова, в якому він називає Клименка “колаборантом”.

Іван стверджує, що з початку повномасштабного вторгнення не писав жодної пісні для росіян і не був дотичний до співпраці з артистами країни-агресора, а слова Іванова є черговим наклепом.

Зараз дивляться

Клименко пояснив, що пісню 7 запятих для Юліани Караулової, яка вийшла 11 травня 2022 року, він написав понад 9 років тому і продав у 2015 році.

– Так часто буває, що артист, придбавши пісню, випускає її через 5 або навіть 8 років, як це було в цьому конкретному випадку. Також можу надати докази і підтвердження по будь-якій пісні, де я є автором (коли вона була написана і продана), – заявив Клименко.

Продюсер визнає, що в минулому брав участь у співавторстві пісень для російських артистів. За словами Клименка, йому соромно за це і він вибачається перед суспільством.

– Особисто я давно перейшов на спілкування виключно українською мовою (і в сім’ї, і на роботі) і вже давно дав собі обіцянку ніколи більше не писати пісень російською мовою і більше ніколи не працювати з артистами країни-агресора. Тільки в минулому році нашим лейблом було сплачено понад 3,5 млн грн податків, та зібрано понад 80 млн грн на допомогу ЗСУ, – стверджує Іван.

Клименко запевняє, що продовжуватиме займатися діяльністю, яка сприяє розвитку України, та поширенням української музики за її кордонами.

Фото: Іван Клименко

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны