12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Мавка в топі: найпопулярніші фільми та серіали Netflix в Україні
Мавка в топі: найпопулярніші фільми та серіали Netflix в Україні

Мавка в топі: найпопулярніші фільми та серіали Netflix в Україні

Компанія Netflix опублікувала рейтинг найпопулярніших фільмів і серіалів в Україні, які дивилися на платформі. Як виявилося, майже весь березень українці дивилися новий фільм про пристрасті в королівській сім’ї Діва проти біди.

Найпопулярніші серіали та фільми на Netflix в Україні

Так, уже другий тиждень поспіль лідером в Україні серед фільмів виявилася картина Діва проти біди. Сюжет картини розкриє історію дівчини, яка через зраду своєї родини опиняється в печері з драконом.

Зараз дивляться

До речі, українці досі дивляться Мавку нашого виробництва – картина вже 13 тижнів поспіль у топі за переглядами.

У топі серед серіалів перші місця посідають нові проєкти – перше місце за роботою Сигнал, яка дебютувала у березні 2024 року. Проєкт розповість історію про зниклу астронавтку, і її коханий розгадуватиме таємниці, щоб знайти відповіді на всі питання.

Друге місце за серіалом Джентльмени від Гая Річі. Серіал вийшов 7 березня, і за сюжетом, аристократ Едді Хорніман отримує особняк у спадок, а з ним і найбільшу нарколабораторію в Європі. Він зіткнеться з труднощами ведення не дуже легального бізнесу. І нехай те, що відбувається, не має сюжетної арки з однойменним фільмом Річі, історія розкривається в одному всесвіті, що точно пішло на користь проекту режисера.

Теги по теме
Netflix
Источник материала
Поделиться сюжетом