13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
І тут не обійшлося без росіян: у Німеччині вбили двох українок і викрали в них немовля
І тут не обійшлося без росіян: у Німеччині вбили двох українок і викрали в них немовля

І тут не обійшлося без росіян: у Німеччині вбили двох українок і викрали в них немовля

Злочин шокує своєю жорстокістю.

У Німеччині виявили вбитою і матір українки, тіло якої знайшов перехожий напередодні біля річки. Кажуть, що до розправи над жінками причетна росіянка, яка зі своїм чоловіком усе добре спланувала. При цьому подружжя викрало й поселило у себе маленьку дитину вбитої дівчини.

Усі подробиці трагедії – в ексклюзиві TSN.ua.

Жорстоке вбивство українок у Німеччині 

Її до останнього сподівалися знайти живою, було залучено кілька десятків поліцейських, водолазів та гелікоптери, але 19 березня тіло 51-річної Марини Стеценко, харків’янки, яка з донькою і онукою рятувалася від війни у Німеччині, витягнули з річки. Матір вважали головним свідком вбивства, але виявилося, що жінку теж вбили. Про це повідомило німецьке видання Bild з посиланням на місцеву поліцію. 

Вбивство розпланувала росіянка на пару з чоловіком

Це звучить жахливо, але й у цій історії не обійшлося без росіян. 17 березня у німецькому виданні Bild повідомили, що є перші підозрювані, серед яких росіянка. За даними журналістів, у скоєнні злочину підозрюються 44-річний німець і його дружина – 43-річна росіянка, втім шокує ще один момент – це вбивство вони планували давно. Причина полягала в тому, що пара захотіла викрасти дитину Маргарити й для дівчинки навіть заздалегідь купила одяг.

За даними журналістів, німець Марко працював м'ясником, а 43-річна росіянка Інна була офісним працівником. Пара має трьох дітей. Свідки кажуть, що напередодні чоловік придумав цілу легенду й розповідав сусідам про свою нібито новонароджену доньку. За його версією, дитина нібито перебувала у відділенні інтенсивної терапії й от-от вони мали б забрати її додому. Власне у цієї сімейної пари й знайшли живу та неушкоджену Мію, її взяли під опіку та доставили до лікарні, де ДНК підтвердило, що вона є донькою загиблої українки.

Журналістам також вдалося з'ясувати, що родина – родом із Харкова, який чи не щодня бомбардують росіяни, й лише 4 місяці тому родина вирішила залишити рідне місто та з маленькою дитиною переїхала до Німеччини. Чи є хтось з рідних, хто б наразі міг забрати дівчинку – невідомо. 

Деталі слідства 

Підозрювані вже доставлені до виправної установи. Чим керувалася пара, коли надумала викрасти маленьку дитину – наразі невідомо. Одна з версій – сімейна пара познайомилася з українками, запропонувавши їм допомогу в оформленні документів. А от що було далі й чому вони вирішили так жорстоко розправитися з українками – невідомо. За результатами слідства, росіянці та її чоловіку німцю інкримінують спочатку вбивство 51-річної бабусі ввечері 6 березня 2024 року, а через кілька годин – 27-річної матері одномісячної дитини. 

Вбивають українців у Німеччині – не вперше

Застрелив українку 

Також у червні 2023 року у Німеччині бойфренд застрелив 39-річну українку, яка втекла туди від війни разом із десятирічною донькою. Як повідомляє Bild, 39-річна Юлія приїхала з донькою до Німеччини навесні 2022 року через повномасштабну війну. За даними видання, Юлія мешкала зі своїм 50-річним коханим – німцем Францом. Він і став убивцею. Під час скоєння злочину рівень алкоголю у його крові становив 1,4 проміле. Обвинувачений переконував, що вбивство було випадковим й до останнього не визнавав провини. 

Источник материала
Поделиться сюжетом