Масштабна ДТП у Львові: зіткнулися 27 автівок
Масштабна ДТП у Львові: зіткнулися 27 автівок

Масштабна ДТП у Львові: зіткнулися 27 автівок

Що стало причиною такої автотрощі та чи є постраждалі – в ексклюзиві TSN.UA.

Нерадісний ранок 21 березня – багато львів’ян так і не доїхали на роботу! У масштабну ДТП потрапило аж 27 автівок! На Скнилівському мосту рух інших машин та громадського транспорту обмежений. Поліція закликає дотримуватися правил дорожнього руху.

Що стало причиною такої автотрощі та чи є постраждалі – дивіться в ексклюзиві журналістки Вікторії Панченко для TSN.UA.

Масштабна аварія у Львові

Масштабна аварія сталася у Львові 21 березня. Як зазначили у поліції зіштовхнулися близько 25 транспортних засобів, рух шляхопроводом здійснювався у реверсному режимі лише однією смугою з шести.

За інформацією від поліції, сталося три ДТП. В одній зіткнулось 10 авто, в другій - три, і в третій ДТП зіштовхнулися 13 автівок.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив у своєму Телеграм-каналі, що об’їхати місце ДТП можна через Кільцеву та вулицю Авіаційну. Як повідомляє Львівська міськрада, постраждалих внаслідок аварії немає. Стало відомо, що  в аварії зіткнулись аж 27 машин.

"Поліція повідомляє про ДТП на Скнилівському мосту. Зіштовхнулися близько 27 автомобілів. Рух шляхопроводом здійснюється у обмеженому режимі. Об’їхати ДТП можна через Кільцеву, та вулицю Авіаційну. Громадський транспорт відновив свою роботу по звичному маршруту. Автобуси курсують по Скнилівському мосту і затримкою", – зазначив Садовий.

Очевидці стверджують, що причиною аварії був густий туман. На щастя обійшлось без постраждалих.

Наразі на Скнилівському мосту громадський транспорт відновив свою роботу.

Водночас поліцейські попереджають про туман у Львівській області і закликають водіїв бути дуже уважними, обережними та суворо дотримуватися правил дорожнього руху. Під час туману обов’язково рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Додам, що в Україні за перші два місяці 2024 року трапилося близько 3 тисяч ДТП з постраждалими. Це на 6% менше, ніж за аналогічний період 2021-го, інформує Опендатабот. Кількість загиблих у ДТП також зменшилась на 13% у порівнянні до відповідного періоду 2021 року. За даними аналітиків, майже кожна друга аварія в Україні стається через перевищення швидкості. Також серед найрозповсюдженіших причин ДТП відзначили порушення правил маневрування та правил проїзду пішохідних переходів. Окремим пунктом у звітах поліції надається інформація про ДТП, що сталися з вини дітей — їхня кількість стабільно зростає. Цього року таких аварій сталося вдвічі більше, ніж у січні-лютому 2021-го.

На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: МАСШТАБНА ДТП У ЛЬВОВІ! Зіткнулися 27 автівок!

Слід зауважити, що від ночі у Львові густий туман. На дорогах дуже погана видимість. Синоптики попереджали, що через туман видимістю буде становити 200- 500 м. Крім того, на дорогах ожеледиця.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны