Тарас Тополя різко пройшовся українським шоубізнесом і захейтив сучасних артистів
Тарас Тополя різко пройшовся українським шоубізнесом і захейтив сучасних артистів

Тарас Тополя різко пройшовся українським шоубізнесом і захейтив сучасних артистів

Виконавець також зізнався, з якими українськими артистами приятелює.

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя неочікувано розкритикував український шоубізнес і пояснив, чому негативно до нього ставиться.

Музикант вважає, що в Україні немає такого поняття, як "шоубізнес". В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" артист пояснив, що в країні просто просідає ця індустрія, а особливо під час війни.

"Український шоубізнес завжди треба в лапках писати, тому що це не "шоу" і не "бізнес". Це що попало! Завжди, на жаль, був і ще поки є. Щоб це був "шоубізнес" – має бути індустрія, а її немає, а з війною тим більше. Є шоубізнес у США", - зазначив музикант.

Також Тарас Тополя розповів про дружбу з українськими артистами. За словами виконавця, у нього немає як таких приятельських стосунків. Утім, з певними артистами Тараса Тополю об'єднує спільна мета. Зокрема, знаменитості долучилися до громадської організації та борються за авторські права, аби музикантів на цьому не обманювали і чесно їм виплачували зароблені кошти.

"Ми дружимо з Валерієм Харчишиним. Дружба у нас проста і пряма – ми боремося за авторське право. Я не скажу, що ми дружимо, але є спільнота приятелів і однодумців, а це Lama, Фоззі, Фагот, Віталій Кириченко, гурт Go_A. У нашій спільноті дуже багато талановитих і творчих людей. Я не можу назвати їх всіх своїми друзями, але те, що нас об'єднує спільна мета і ми йдемо пліч-о-пліч,  і підтримуємо одне одного у тяжкі часи – це я можу сказати точно", - прокоментував музикант.

Утім, Тарас Тополя все ж таки додав, що в нього чудові приятельські стосунки з учасниками "Антитіл", а також зі співаком Олександром Пономарьовим.

"Так, щоб збиратися, смажити шашлики…Я це з "Антитілами" роблю досить рідко. От до речі, Сашко Пономарьов – я можу сказати, що він приятель", - додав артист.

Источник материала
Поделиться сюжетом