Як змінились ціни на яблука в Україні
Як змінились ціни на яблука в Україні

Як змінились ціни на яблука в Україні

Нещодавно стало відомо про те, що ціна яблука в Україні знову змінилась. Ціни на яблука нового врожаю становлять 23-26 грн за кілограм. Це на 9-15% вище, ніж було раніше.

Яка буде ціна на яблука в Україні, залежить від декількох речей:

  • наскільки хороший урожай;
  • скільки потрібно платити за доставку;
  • перевезеннями яблук між країнами.

Груші та яблука, фото ogorodnik

Тетяна Попович, що займається маркетингом на великому аграрному ринку "Шувар", каже, що в середньому кіло яблук коштує десь 20,49 гривень. Але якщо розглядати оптовий ринок "Шувару", то можна побачити, що ціни тут мають свою історію: від 19,35 до 24,75 гривень за кілограм.

Якщо виїхати за місто і подивитись, скільки там яблунь і скільки там врожаю, то все стає зрозуміло. Якщо погода сприятлива і яблук багато, то вони можуть і подешевшати. Але якщо в країні все дорожчає, то й за яблука доведеться викласти більше.

Яблука, фото: pixabay.com

Тетяна вважає, що нічого більш страшного з цінами на яблука не станеться, вони не будуть стрибати в ціні дуже високо. Ціни будуть більш-менш стабільними. Але щоб знати напевно, треба чекати новин з великого світу про яблучні ринки, ну і слідкувати, що там у нас з економікою.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua маринуйте яблука тільки так: супер ароматний рецепт фруктів, який здивує кожного гостя

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, запечені яблука з родзинками: цей рецепт має бути у всіх

Також, Знай.ua писав пронайсмачніший яблучний пиріг у вашому житті без духовки: рецепт ароматного десерту на сковороді

Источник материала
Поделиться сюжетом